DE VÂNZARE Casă rustică, Perugia, Perugia, Italia, Vocabolo Vallata 27

DE VÂNZARE - Cod. 27328

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 382 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

Acest tipic Umbria Casă (istoric specializat în Tabbacco), complet renovat adevărat anilor, menținând stilul tipic original constă în "o unitate de locuit". Ce înseamnă acest lucru: deși casa este împărțit în 4 apartamente (respectiv + -70, 97, 114 și 51 (apartament privat) de metri pătrați (+ 50m² garaj dublu) pentru un total de 382m², este considerat ca o unitate, deoarece nu este posibilitatea de a avea acces la apartamentele din interior. Avantajul este că puteți folosi casa ca unul care constau în avantaje fiscale.

Pretul este negociabil. Pretul include: fondul comercial, certificate, preluare, site-ul, baza de date client, toate mobilier, toate mobilier bazin, toate mobilier de grădină, toate bucătărie, bed- și aparate de baie.

O fermă de vacanță are avantaje, cum ar fi legale F.E. simplificat de contabilitate, avantajelor fiscale, nu impozitul pe proprietate acasă, mai multe fonduri de la ECC interesante UE, național și regiunea,.

Totuși, nu există constrângeri din partea casei, astfel încât să puteți, de asemenea, achiziționa ca o proprietate privată (caz în care pretul este negociabil, nu include fondul comercial, ecc.).

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB