DE VÂNZARE 3 camere, Campagnatico, Grosseto, Italia, Montorsaio

DE VÂNZARE - Cod. 31454

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 40 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

În hinterlandul din Grosseto, Montorsaio, face parte din municipiul Campagnatico, în provincia Grosseto
Situat pe vârful unui deal, una dintre mlădițele de sud-est a masivului Monte Leoni, este de aproximativ 10 km de capitala, la aproximativ 60 km de Siena, aproximativ 44 km de Montalcino, la 69 km de Saturnia și băile sale termale, despre 41 km de Scansano și la aproximativ 58 km de Monte Amiata.
Orașul a fost fondat în timpurile medievale și a fost monitorizată în timp prin diverse familii, inclusiv Ardengheschi, care a avut loc numeroase dispute între comunele actuale ale Civitella Paganico și Roccastrada.
La mijlocul secolului al XIII-lea orașul a intrat sub controlul Siena, devenind posesia familiei Salimbeni până în secolul al XIV-lea.
Siena Stăpânirea, chiar și exercitat de familii nobile, a continuat până în 1555, anul care a marcat căderea finală a Republicii Siena și pasajul din Marele Ducat al Toscanei în toate teritoriile și locații, inclusiv Montorsaio.
Apartament mic foarte caracteristic cu acces independent include intrarea cu baie, COTTUTA colțișor, camera de zi și DUBLĂ. „RESTRUCTURARE, MA VOLENDO, POATE“ NEVOILE CHIAR ACUM un apartament se va trai. Cu vederi frumoase și mare expunere. REAL DEAL
Dimensiune: 40 metri pătrați, Etaj: 1 Disponibilitate: gratuit, servicii: 1, Camere: 3, încălzire independentă:, Clasa de energie: G, EPgl (surse care nu ren.): 150 kWh / mp an
Monumente și locuri de interes:
arhitectură religioasă
Ø Biserica Santi Cerbone și Michael, biserica parohială a satului, a fost documentat începând cu 1188. Titlul vine de la Sfântul Mihail schitul Saint Michele arcangelo, situată în afara zidurilor, a căzut în dizgrație în secolul al XVIII-lea. Comuna Santi Cerbone și Michele are aproximativ 300 de locuitori. [3]
Ø Biserica Sfintei Cruci, construită în timpurile medievale, a fost reconstruit după război. Case în interiorul unui crucifix de lemn din secolul al XVII-lea.
Ø Manastirea Sf. Benedict la navă, situată în apropierea satului pe pantele de la Monte Leoni, a fost o mănăstire veche benedictină, care a găzduit secolul al XIV-lea între „Dolcino. Abandonat în 1751, a fost transformată ulterior într-o fermă rurală.

arhitecturi civile
Ø Montorsaio Cisterna, cisterne monumental de aprovizionare cu apă situată în piața eponymous.

arhitectura militară
Ø Montorsaio Mura a sistemului defensiv al inima centrului istoric al cătunul. A făcut ca un perete dublu în timpurile medievale, rămân în continuare unele părți.
Ø Senese Castle, un complex impunător de origini medievale închise în interiorul peretelui interior al Montorsaio din care s-au păstrat unele părți originale pe partea care se confruntă cu Piazza della Cisterna

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB