DE VÂNZARE 4 camere, Imperia, Imperia, Italia, Porto Maurizio

DE VÂNZARE - Cod. 31436

  • Tipologie: 4 camere
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2 and 3
  • Starea clădirii: Excellent

Acest apartament de lux cu două etaje este situat într-un frumos Porto Maurizio. Această reședință excelentă a fost restaurată și mobilată la cel mai înalt nivel, menținându-și totodată caracterul istoric original și caracteristicile care păstrau în interiorul tuturor elementelor tipice ale rezidenței nobile: podele terrazzo, pereți rafinate din Damasc, ferestre din lemn istoric, obloane originale din lemn și duble Uși interioare și exterioare.

Această reședință de lux oferă: 3 dormitoare la etajul 2, cu un living uimitor, bucătărie, 2 băi, 2 toalete și o mică zonă de bibliotecă. Etajul 3 oferă: 1 dormitor, 1 baie, bucătărie mică, living separat și o intrare secundară separată.
Proprietatea principală se află la etajul 2 și este accesată printr-o intrare încântătoare la parter, cu scări joase spre apartament. Alternativ, există oa doua intrare disponibilă la etajul 3, care are o frumoasă curte pătrată și garantează intimitatea pentru chiriașii care locuiesc într-un apartament de la etajul 3.

Reședința se află la numai câțiva metri distanță de plajă și la 40 de minute cu mașina de Monte Carlo. Local Porto Maurizio Marina oferă una dintre cele mai bune facilități de ancorare din zonă, ceea ce face ca această reședință să fie perfectă pentru oricine se bucură de navigație. Marina poate găzdui nave cu o lungime de până la 90 m.

Mercedes opțional, frumos negru este, de asemenea, disponibil pentru a cumpăra cu această reședință. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați WhatsApp sau Viber Anna la 0061468451112 sau prin e-mail a.petrosi@ymail.com

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB