DE VÂNZARE Casă rustică, Arcidosso, Grosseto, Italia, Loc. Fonte Di Gaspero 2

DE VÂNZARE - Cod. 14997

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 240 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Proprietatea "și" situat pe o coastă de deal exclusiv Arcidosso, care se confruntă cu muntele Amiata.
E "constă într-o casă principală, o dependență cu doua apartamente si trei hectare de teren.
Casa cu doua etaje are un design tipic fermă toscan sfarsitul secolului al XVIII-lea. Este fost complet renovat și extins, și "să devină un spațiu modern de ridică 180 m2. Parterul are tavane cu grinzi din lemn și podele de caramida stil toscan și "constă dintr-un dormitor mare cu cameră de utilitate, sala de mese cu podea gri piatră, aragaz lemn și fântână de fier cu apă curentă proaspete Camera de zi cu semineu are ziduri de piatră, un lounge, o bucătărie cu blaturi de marmură, un coridor, o baie mare cu gresie semnat Gianfranco Ferre ", o spălătorie. Toate ferestrele sunt duble și vedere la moșia unde sunt castani și punctul de vedere al Muntelui Amiata în fundal.
Primul etaj și "constă din două dormitoare cu parchet de măsline, o baie completă și o mare terasa / solar, unde puteți" vedea Val d'Orcia.
Casa principală dispune de încălzire centrală sau cu GPL care un cazan de lemn modern, care și "situat într-o cameră separată, dar conectată la casa.
Dependența de 60 m2, și "apropiere și are două apartamente mici și mobilate cu tot confortul, ferestre cu geamuri termopan, fiecare cu baie proprie, dormitor, cameră plină de relaxare și chicinetă, fiecare cu încălzire cu gaze independent, cămin și soba pe lemne lut.
Întreaga proprietate "este situat pe un acru de grădină gazon, o fantana mare antic cu apă, un iaz cu nuferi și carasi, gradina organica mare și pomi fructiferi de funcționare. Două hectare de castani certificate secular IGP Pădurea și ", de asemenea, un furnizor de lemn de foc.
Atașat la clădirea principală este "o soba de lemn vechi din piatră pentru a face pizza. Un trotuar piatră conduce la o parcare mare.
O proprietate "are două izvoare de apă minerală în munți, electricitate", linie telefonică și ADSL, televizor cu parabolă.
Această proprietate "este situat într-o pădure frumoasă de castani, în mijlocul de verde, mai puțin de 10 minute, cu masina pentru a face cumpărături, biserica, spital. În apropiere de celebrul tibetan Centrul Merigar. Celebrul Terme di Saturnia, Petriolo și San Filippo sunt aproximativ 35 km, coasta Mării Tireniene și '40 de minute. Dealurile din renumitele vinuri din Montalcino, Pitigliano și Monte Cucco sunt acolo "aproape.
Ferma si dependință pot fi folosite ca domiciliu sau -Vacanze Farm cu ocazia "încă construi aproximativ 70 m2
PRET: € 349,000

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB