DE VÂNZARE Casă rustică, Berceto, Parma, Italia, Loc Case Chiastre

DE VÂNZARE - Cod. 24890

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 395.02 m²
  • Camere: 15
  • Podea: 2+2

Casa de casă este situată în frumoasa zonă naturală a apeninelor toscano-emiliane din provincia Parma, la 10 km de granița cu Toscana și la 13 km de granița cu Liguria, mai exact, la câțiva kilometri de satul Berceto. Proprietatea este înconjurată de natură și este înconjurată de copaci și pășuni,
Poziția strategică pentru că, la doar 45 km de centrul orașului Parma și la 55 km de La Spezia și frumoasa Cinque Terre.
Acestea sunt compuse din două clădiri istorice din piatră, cu o suprafață totală de 392 de metri pătrați, distribuite astfel:
Conacul cu o suprafață de 140 de metri pătrați,
a doua casă de 130mp,
un depozit de 65 de metri pătrați,
un garaj de 12 metri pătrați,
o pădure cu depozit mic, învecinat, pentru o suprafață de 24 de metri pătrați,
o pivniță subterană cu ziduri de piatră de 21 mp.
Atasate celor doua cladiri se afla fantana veche (inca folosita pentru nevoile uneia dintre cele doua case), o baie mica din piatra (cu rezervor septic) si o soba de lemn.
 
Clădirile au fost construite în întregime din piatră uscată în 1870 (prima casă) și terminate în 1890 (a doua casă), în 1995 au fost anchetate și certificate de Emilia-Romagna ca clădiri de interes istoric. Din 2003 până în 2010 au fost restaurate cu expertiză evidențierea clădirilor și menținerea materialelor originale folosite în trecut, piatră de carieră lucrate manual și grinzi de lemn de castan.
                    
Lunea este un nume de căprioare aproape intern, pășind fericit în lunca din apropierea caselor
 
Cascada de turnare:
Casa de proprietar este împărțită pe două niveluri, este o casă tipică de piatră din 'Apennines, construită în 1810, renovată în 2003-2006, menținând farmecul exterior și în interiorul lumii interioare cu facilități și tehnologii moderne. Un pridvor cu vedere la zona curții, care separă cele două stabile și accesul la grădină. Permite accesul la casa care intră pe hol (bucătăria veche), unde există acum încălzitorul pentru sobă pe lemne.
Parterul constă dintr-o zonă de living mare de 24 de metri pătrați, care include bucătăria și cămara, de aici intrăți în cameră cu șemineu mare de piatră. Completați baia de podea cu rufe. O scară din lemn în zona de living conduce la primul etaj, care găzduiește zona de dormit cu suita de masterat de 24 de metri pătrați, cu o baie învecinată, care se învecinează cu un alt dormitor dublu cu ieșire separată în zona mare a pridvorului.
Proprietatea a fost renovată recent cu materiale de calitate, cum ar fi parterul gătit, podele din lemn la etajul 1, păstrarea ușilor în versiunea originală solidă 800, precum și grinzile de castane excelente originale în tavan. În cele din urmă, planul etajului superior este o încăpere (acum folosită ca birou) care are o singură intrare.
Zona de living este mare și funcțională, în timp ce dormitorul este confortabil și confortabil.
Daca sunteti interesati va oferim posibilitatea de a cumpara mobilier din lemn masiv.
 
A doua casale:
O pridvor cu vedere la curte și la grădină oferă acces la zona de living a casei. Intrați în livingul mare de 60 de metri pătrați, cu o fereastră mare cu vedere la vale, cu o priveliște uluitoare. Există o bucătărie modernă și mare în formă de L, zona de relaxare cu canapele și un televizor.
Trei dormitoare duble, complet mobilate, baie mare completează apartamentul.
casa este complet renovat, rame excelente cu geamuri si usi izolate, tavanul livingului si pridvorul sunt acoperite cu panouri de brad. La parter există un depozit mare, un garaj, un magazin și o pivniță cu pereți de piatră, a fost întotdeauna folosită ca o sală de vindecare și / sau degustare a produselor lactate și a cărnii, deoarece temperatura și umiditatea sunt menținute constante pe tot parcursul anului.
 
Utilități:
Cele două clădiri sunt echipate cu toate utilitățile într-un sistem separat și autonom:
Încălzire independentă certificată decât normele CE actuale, lemn pentru conac, gaz pentru a doua casă.
Apă potabilă conectată direct la apa municipală (a doua casă) și primăvara cu acumulare de cisterne de 12.000 litri și sistem prin autoclavă (conac).
Sistemul electric certificat și panourile de comandă în conformitate cu normele CE actuale.
 linie telefonică
Sursă în propriile motive legate de două rezervoare pentru depozitare cu sistemul de apă pentru udarea grădină și grădină.
 
Descrierea spațiilor libere:
Un parc de 12,7 hectare împărțit în 4 hectare de teren arabil și livezi și 8,7 hectare de pădure cu miros de stejar, carpen, plop, brad.
În cele două livezi, pomi fructiferi, cum ar fi meri, țiglegi, cireșe, smochine, prune.
În 2010 a fost creat pentru a da naștere unei zone terasate "relax", cu vederi spectaculoase în vale, în acest domeniu includ:
  piscină (deasupra solului) cu duș,
  scaune și umbrele,
  gazebo cu mese și scaune,
  iluminare și apă
 
Îmbogățiți peisajul, vechea baie în aer liber, fântâna și o fântână cu ziduri de piatră. Un sistem de cisterne și izvoare garantează udarea grădinii și a grădinii în timpul verii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB