DE VÂNZARE Casă rustică, Casole d'Elsa, Siena, Italia, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

DE VÂNZARE - Cod. 31264

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 20000 m²
  • Camere: 5 houses
  • Podea: 1

În inima Toscanei, la poalele satului medieval Casole d'Elsa, există o proprietate pitoresc numit „La Collina“. Proprietatea este situată pe un deal mic, cu vederi uimitoare. Proprietatea consta din 5 case, toate restaurate în stil tipic toscan. Există, de asemenea, 100 de măslini și loc suficient pentru a extinde, dacă doriți.

Regiunea

Casole d'Elsa este o comună mică în provincia Siena. Este 60 km (37mi) de la Florența și 40 km (24mi) de la Siena. Puteți alege între 2 aeroporturi, unul din Florența și unul din Pisa (90km, 56mi) sate renumite ca Volterra și San Gimignano sunt doar 30 de minute distanță. O unitate de o oră și vă aflați în mijlocul regiunii Chianti. Este locul ideal pentru a descoperi Toscana.
În Casole d'Elsa veți găsi 2 brutării foarte tipice și gustoase, 2 magazine alimentare mici, un magazin alimentar mare. Trei baruri tipice și confortabile. O pizzerie și trei restaurante. Unul dintre restaurante este una dintre cele mai bune din regiune. Există o bancă, farmacie și un medic în sat. Colle di Val d'Elsa este de numai 15 km (9mi) distanță, acolo puteți găsi supermarket-uri mari.


Proprietatea

Casa Privato
Această casă constă dintr-o bucătărie foarte mare deschisă, spațioasă de luat masa și zonă de relaxare, șemineu, 2 dormitoare si terasa principala cu vedere asupra întregii campanii.
Casa Belvedere (casa principală)
Această casă unică țară există 2 etaje (18 persoane). Bine mobilate și stilul tipic toscan a fost reținut. La parter ți-a dat o terasă frumoasă, cu o vedere de excepție, 4 dormitoare si 4 bai, un salon mare și o sală de mese. La primul etaj o bucătărie modernă mare cu foc deschis, 4 paturi, 2 camere de baie-camere, o sala de mese foarte mare, cu foc deschis, colț de lectură, încălzire centrală, aragaz cu gaz, cameră cu mașină de spălat și mașină de uscat. Și o terasă excepțională. La terasa există, de asemenea, o cameră cu un loc de luat masa mare și o bucătărie profesională.
Dormitoare: 8 Băi: 6 Camere de zi: 4 Tipul de proprietate: Casa / Vila
Casa Cavallo (casa de oaspeti / Porter)
Această casă există o bucătărie spațioasă, cameră de zi separată și colț de luat masa, 2 paturi camere, camera de baie (duș, WC, chiuvetă), încălzire centrală, aragaz cu gaz. terasă separată cu mobilier de grădină.
Dormitoare: 2 Băi: 1 Camere de zi: 1
Casa Cantina (casă de oaspeți)
Mici living cu bucătărie, pat cameră separată (2 pers), baie (duș, WC, chiuvetă), încălzire centrală, aragaz cu energie electrică. terasă separată cu mobilier de grădină și o vedere uimitoare.
Dormitoare: 1 Băi: 1 Camere de zi: 1
Casa Denis (Casa de oaspeti)
Mici living cu bucătărie, pat cameră separată (2 pers), camera de baie (duș, WC, lavoar), centrala termica, aragaz cu gaz. terasă separată cu mobilier de grădină.
Dormitoare: 1 Băi: 1 Camere de zi: 1

Proprietatea este, de asemenea, de inchiriat in timpul verii pentru câțiva ani.

Pentru informatii suplimentare si mai multe imagini vă rugăm să luați contact.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB