DE VÂNZARE Casă rustică, Castiglione Messer Raimondo, Teramo, Italia, Contrada Valletraglia

DE VÂNZARE - Cod. 24286

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

În mijlocul de la țară Abruzzo, în umbra Gran Sasso din Italia, această casă este înconjurată de copaci plantații de măslini și câmpuri cultivate. Casa a fost reconstruită în beton și cărămidă în anii '60, față de cel anterior, datând de la sfârșitul anului 1800 și construită din piatră, o parte din ce are sa păstrat și este foarte tipic.
Estate este înconjurat de teren aflate în proprietatea de aproximativ 21 acri (8,5 hectare), din care 16ac (6,5 ha), arabil și 5ac (2 ha) acoperită de o pădure de stejari. Un cuplu de hectare de teren sunt acoperite de un copac sută de măsline secular, de la care în fiecare an, puteți obține 700 lb (300-350 kg) de ulei extra-virgin de măsline de înaltă calitate.
În plus față de casa cea nouă și cea veche, se vărsat de 1.000 ft² (100m²), precum și un depozit mic. Pretul este foarte casa interestingThe se află în mediul rural, la 11 km de satul de Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo și la 15 km de satul istoric de Penne.
Într-o poziție panoramică, casa este în bune condiții și au nevoie de ajustări doar minore. Este pe două niveluri. La parter există două pivnițe mari / depozit și un pridvor, la primul etaj, care măsoară 100 mp, se afla 2 dormitoare, o cameră mare de zi, o sala de mese mare, o bucatarie, o baie si o terasa mare (90 mp).
Punctul forte al acestui loc este faptul că este minunat și foarte liniștit. Există foarte puține mașini care trec pe drum. În timpul zilei ele pot fi numărate pe vârful degetelor. Este locul ideal pentru cei care doresc să se relaxeze și să scape de agitația vieții de oraș.
Pe lângă proprietatea locuiește un cuplu de agricultori aproape de pensionare. Oamenii discrete, ele pot fi de ajutor pentru orice nevoie, mai ales daca esti departe de casa pentru o perioadă lungă de timp.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB