DE VÂNZARE Casă rustică, Cison di Valmarino, Treviso, Italia, Mura

DE VÂNZARE - Cod. 27355

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 250 m²
  • Camere: 8
  • Podea: su più livelli

Confortabil și cald fermă 1654 în Cison di Valmarino în satul Mura, o parte fermecătorul Vittorio Veneto și Valdobbiadene la poalele Alpilor Treviso. Cabana a fost complet renovat, cu finisaje de calitate, în conformitate cu superintendence Soprintidendenza pentru Patrimoniu Arhitectural și Peisaj, și a făcut complet cutremur-proof, înconjurat de o curte în care are vedere la partea din față a clădirii. La vest este o grădină mare de 800 de metri pătrați, cuprinzând diferite plante, ambele fructe ornamental.
Proprietatea este la un living spatios cu sala de mese, cu dale de podea de marmură albă de la Verona, tavan din lemn, cu grinzi originale de 1700, și caracterizat printr-o vatră tipic cu scaun de lemn, surmontat o capota de cupru pictate manual.
La primul etaj se afla o camera de zi confortabilă, o cameră de oaspeți cu baie și un hol scurt conectează un al doilea domeniu constă din două dormitoare cu baie atașat; de camere, puteți accesa direct un pridvor de lemn ciudat.
Mergând până la etajul al doilea folosi dormitor, are o mansardă mare cu baie atașat. La subsol se afla camera cazanului, o expediție pentru a utiliza pivniță și un seif de depozitare pentru utilizarea cu interior montat blindate.
Casa este dotată cu un cazan eficient instalat sub restaurare și fiecare zonă a casei este echipat cu un termostat programabil. Mobilierul în bucătărie este realizat din pere sălbatice, mobilierul de la primul etaj în alb artar, cires american si lemn exotic în timp ce la mansarda sunt în abanos și chiparos.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB