DE VÂNZARE Casă rustică, Gaiole in chianti, Siena, Italia, Barbischio

DE VÂNZARE - Cod. 28947

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 14.12 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 3

Fostul turn uitam datând din secolul al XIV-lea, porțiunea de colț fermă pe trei etaje, situat într-un cătun liniștit, cu mai mult de 5 proprietăți, restructurate inițial în 1853, impecabil renovat în 2010, păstrând cele mai multe dintre caracteristicile sale originale și confortabile (de exemplu, nișe în perete , pardoseli, tavane cotto din lemn).
Două intrări. 145 pătrat net metres- de pereți, patio mic deschis la intrare, mansarda 50 mp, cu 4 ferestre mici, 0,6 hectare de teren cu arbori de 35 de măslini (cu apă / Electricitate- este posibil să se stabilească-un hambar de până la 20 mp), la 150 de metri de casă, 50 mp de loc de parcare. Trei dormitoare, bucatarie cu semineu mare si cuptor, doua bai (una cu jacuzzi mare), cantină / spălătorie, mic studio în turn. Se vinde inclusiv bucatarie mobilata, poate fi, de asemenea, vândute cu toate elementele de mobilier sale (extra cost care urmează să fie convenite).
încălzire unică cu cazan nou, consum redus de energie, TV prin satelit, conexiune web rapid. Zona înconjurătoare este perfectă pentru plimbări lungi în pădure și în mediul rural. La 33 km de Siena, 61 km de Firenze; 23 km de cea mai apropiată gară, la 26 km de cea mai apropiată autostradă, ceea ce duce la Roma (2, 2 ore) și Milano (3 ore).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB