DE VÂNZARE Casă rustică, Pennabilli, Pesaro e Urbino, Italia, PENNABILLI

DE VÂNZARE - Cod. 24087

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 5000 m²
  • Camere: 5000
  • Podea: 500

Un pat minunat și mic dejun de vânzare este numit Shalom. Acesta este situat în orașul de Pennabilli, în regiunea Emilia Romagna pe frumoasa Valmarecchia. Există un acces facil la Rimini, San Marino, Florența și multe sate medievale. Aeroportul internațional din Bologna este doar o unitate de 2 oră distanță de la această bunuri imobiliare în Italia Emilia Romagna. Valmarecchia este inima veche a obiectivului Montefeltro și tariful, deoarece oamenii celebri vechi si celebru, Dante, San Francesco, Cagliostro, Ezra Pound. Acesta oferă peisaje variate naturale, vegetație care poate fi dur și de lichidare, păduri dese, viata salbatica habitat pentru un bogat și îmbogățit cu balcoane panoramice bruște care conferă vedere la orizont, până când veți vedea marea.

Clădirea principală este un exemplu frumos de Emilia Romagna -Tuscany imobiliare. Acesta are 4 dormitoare cu bai proprii private, o bucătărie, un lounge cu un șemineu și o sală de mese mare. Adiacent la structura principală este un alt apartament cu 3 camere, 2 bai, 1 camera de zi și o zonă de bucătărie-sufragerie. Suprafața totală a imobilului Italia, Shalom, este de aproximativ 450 de metri pătrați.

Vila și imobiliare au bine stabilit grădini frumoase, cu o mică piscină minunată. Vila este pe o parcelă mare de teren constând în 5.000 de metri patrati, care este ușor accesibil. Vila este in curs de operat ca un pat de succes și mic dejun în Italia și se vinde mobilata.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB