DE VÂNZARE Casă terasată, Stintino, Sassari, Italia, Via delle Mattanze

DE VÂNZARE - Cod. 32817

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 73 m²
  • Camere: 3
  • Podea: terra

Proprietatea este situată într-o poziție unică, cu vedere la mare, în orașul Le Tonnare Stintino, renumită pentru apele sale cristaline, într-o reședință cu plaje private și roci. Aceasta este o vilă detașată, gratuit pe trei laturi, compus din: living cu bucătărie, doua bai, doua dormitoare la etaj și o mansardă cu pat dublu. terasă în aer liber Mai ales utilizabil cu o pergolă, unde puteți mânca în companie, sau se pot relaxa la umbră și grădină pentru utilizarea exclusivă, perfectă pentru plajă și admirând marea.
Proprietatea se vinde complet mobilat si utilat cu electrocasnice. Oferta de două mașini este completă.
Reședința are, de asemenea, o grădină comună mare, este ideal pentru toate familiile cu copii care pot juca liber în aer liber în condiții de siguranță. Cele două plaje private (una de nisip și alte nisip și roci) și doc privat este un mare serviciu pentru cei cărora le place să se bucure pe deplin de mare. Dreptul de proprietate asupra acestei proprietăți garantează un acces liber și perpetuu gratuit la Village Le Tonnare de vacanță Marcegaglia și utilizarea tuturor instalațiilor (piscină, terenuri de tenis, etc.). La doar 200 de metri de Turnul sarazin și celebra plajă Saline. Orașul Stintino, la aproximativ 2 km, oferă un serviciu de transfer gratuit la toate colțurile și plaje ale țării, inclusiv „Pelosa“, situat vizavi de Parcul Național National Asinara, acum ușor disponibile și accesibile, considerat una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterană și oazele naturale conservate.
Aeroportul Alghero în apropiere se află la aproximativ 30 minute cu mașina, în timp ce portul din Porto Torres este de numai 20 de minute.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB