DE VÂNZARE Clădire, Villapiana, Cosenza, Italia, snc

DE VÂNZARE - Cod. 24284

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 235 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 4

Cumpăra întreaga clădire (numărul total de 235 de metri patrati, inclusiv garaj, apartament independent), în Villapiana (CS), la 3 km de la mare. "Proprietatea are doua intrari si este format din 4 nivele (independente de" unul de altul), cu garaj atașat și un apartament independent.
Primul etaj este de aproximativ 70 de metri pătrați și este dotat cu bucătărie cu cămin, baie, hol cu ​​trei dormitoare (un dormitor, unul pentru un mic studiu si dormitorul matrimonial), balcon cu spațiu de depozitare.

Al doilea etaj (70 mp) constă dintr-un hol, bucatarie mare, living mare cu vopsea cămin cretă în dormitor și de a folosi copii cn pictură în cretă pe pereții, foarte frumos. (Acest plan este numit planul de o zi)

La etajul al treilea (aproximativ 70 de metri patrati, la etajul pe timp de noapte), ar fi o cameră de mansardă, există o baie mare cu sala de utilitate, un dormitor dublu, un dormitor și o cameră. are, de asemenea, o verandă frumoasă, a cărei vedere al întregii golfului este într-adevăr foarte frumos. Fiecare apartament este conectat printr-o scara interioara de a merge în sus sau în jos la etajele unde accesul.

"Intrarea reală a întregului proprietate care duce la accesul la diferite etaje din interiorul sau merge în jos la garaj este pe partea de nord cum se menționează la început, ci mai degrabă o intrare este, de asemenea, în jos de la garaj.
De la nivelul 4 (parter partea de sud), în schimb puteți introduce direct din garaj (cu soba pe lemne) foarte mare. Alături de garaj este un'appartamentino independent cu baie (unele renovare), bucătărie mică și cameră de zi și un dormitor și subsol presiunii apei de-a lungul palatului. Contoarele sunt separate, precum și linia de plutire. Statul a clădirii este în stare bună. Acesta ar trebui să ristruttarato unele tub cadru. Pentru mai multe informații puteți să mă contactați pentru mai multe fotografii si plan cadastral. Ideal pentru familii și deschide un B & B

Pentru pret si informatii ma contactati !!!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB