DE VÂNZARE Fermă, Monterchi, Arezzo, Italia, Molin Nuovo

DE VÂNZARE - Cod. 26194

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 3

Fermecător și caracteristică deal pe care am dori să aducă în atenția acordată este rezultatul unei renovare arhitecturale inteligent și frumos de fermă veche situată în mediul rural toscan lângă Arezzo, înconjurat de păduri și plantații de măslini, care îl face un loc ideal pentru a savura face liniștea tipică locului.
Situat la granița dintre Toscana și Umbria, la 20 km de orașul Arezzo și 20 km. din orașul medieval de Sansepolcro, avanpost al Tiber Valea toscan și intersecția culturale ale patru regiuni (Toscana, Umbria, Marche și Emilia Romagna), pe lângă locul de nastere al celebrului pictor Piero della Francesca, vila este la doar 7 km. Monterchi (în cazul în care puteți vizita "Madonna del Parto"), precum și o scurtă distanță de la sate medievale de Anghiari si Citta di Castello.
Cufundat într-un peisaj feeric care vede învinge valea adiacent, vila, introducând-se ca artefact jurul care se dezvolta cladiri rustic de dimensiuni mai mici, reflectă configurațiile arhitecturale tipice ale satelor medievale, caracterizate prin predominarea casa castelului / master, comparativ cu reședință adiacentă factorului și atelierele de artizani locali.

 Ușor accesibil de drum asfaltat - aproape de stația de autobuz care care face legătura Arezzo - vila se bucura de imediata apropiere de autostrada Arezzo-Siena, care oferă transferuri rapide de orice director.

Proprietatea, ca urmare a renovare care au accentuat caracterul distinct receptiv, acoperă 1.000 de metri patrati. De afaceri de peste grădină și spațiul exterior; funciară identificate de n. 23.5 camere, după cum sa menționat unitatea de locuit a fost, în esență, configurat ca un hotel (cu n. 10 camere, inclusiv 2 camere suites.dettaglio interni da letto
L 'adiacente restaurant, echipat cu o bucătărie profesională construit folosind tot spațiul disponibil, este capabil de a găzdui n.60 acoperit în interiorul clădirii, precum și alte n.60 afara, cu capacitatea de a exploata utilizarea terase sezonier frumoase adiacente.
Adiacent clădirii în cele din urmă termică locală - finalizarea apropie - în cazul în care carcasa este noul centrala termică, instalat pe baza nevoilor energetice specifice ale vilei.
 
Deși este configurată în primul rând ca facilități de cazare turistică, exclusivitatea, care a fost marcată de restructurarea întreaga proprietate - datorită alegerii atentă a detaliilor - poate permite cu ușurință conversia într-o casă privată excelent, transformând-o într-o vilă de familie confortabil.
- Evenimente majore în zona:
- Fiera di Arezzo Antiquaria - 1 ° duminică a fiecărei luni
- Giostra del Saracino - Arezzo 1 ° Duminică septembrie
- Palio di Siena - August
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, istoric re-enactment și renascentist era bucătărie - o au 10 septembrie

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB