DE VÂNZARE Teren agricol, Forlì , Forlì-Cesena, Italia, via ca strocchi 5

DE VÂNZARE - Cod. 26963

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 50000 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Da terenurilor agricole din suprafața totală de 5 hectare, împărțite în șase domenii, utilizate in prezent ca teren arabil cu clădiri învecinate pentru uz rezidential si agricole. Teren plat situat în orașul Forlì de nord, bine servit. Cladirile sunt situate central privind extinderea la sol, există două conexiuni la presiunea recuperarea consorțiu pentru irigații, terenul este delimitat de drum asfaltat.
Clădiri uz rezidential: 1) locuință pe două etaje, cu suprafata totala de 150 metri patrati + servicii, care cuprinde la parter hol de intrare, bucătărie și o sală de cazane. La primul etaj: 3 dormitoare si o baie. Energie Clasa F-EP, zona de constructii nu are nevoie de restaurare sau întreținere neplanificate, imediat locuibile.
2) Apartament pe două etaje suprafata totala de 116 metri patrati + servicii, compoziția la parter: bucatarie mare, living si baie, la etaj doua dormitoare. Energie Clasa G EP-spațiu are nevoie de renovare.

Vărsat instrument și depozite pentru un total de 350 de metri patrati împărțit în 7 medii unite într-un singur trup, și un hambar. Copaci în vegetația grădină bine în jurul casele, se vinde într-o stare de fapt. Și "posibil pentru a aranja o întâlnire pentru a vizualiza și negocieri. În timpul negocierilor, puteți surprinde chiar și prețul urmează să fie convenite set de mașini / echipamente de muncă terenurilor agricole.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB