DE VÂNZARE Teren construibil, Tropea, Vibo Valentia, Italia, STRADA PROVINCIALE

DE VÂNZARE - Cod. 30203

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 17000 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Ei vând, loturi individuale sau întreaga țară,-turistice rezidențiale cu permisiunea de planificare. IN PROIECT, sunt 24 de vile cu 500 sau mai mult de metri pătrați de teren gradina, vedere la mare, oferind un maximum de confort, pe doua etaje, subsol posibil. : 160mp 80mp individual independent sau semi-detașată. Acestea sunt concepute în ceea ce privește un tip de arhitectură, în conformitate cu mediul de anumite frumusete
estetica, confort și funcționalitate.
Terenul este de frumos și luminos! La 170 de metri deasupra nivelului mării, protejate de vânt.
Este deschis pe panoramic toate părțile:
spre mare, puteți vedea pe coasta Zambrone, în amonte, un deal verde care precede accesul la două sate mici țărănești "Daffinà și Daffinacello" (200 locuitori), cu magazine și școală elementară din copilărie aproximativ 700 de metri distanță, o plimbare plăcută , între verde, la 10 minute sau un minut cu mașina.
Trei minute cu mașina de acolo Parghelia, șase minute TROPEA porto; șapte minute. centru de Tropea Există un acces direct din drumul provincial (SP 83)
Suntem referințe corecte profesioniști, oferta și cererea, maximă corectitudine și de securitate; clădirea trebuie să se conformeze cu indicații precise, nu sunt posibile acțiuni arbitrare.
Disponibil pentru orice informații, expunerea și vizibilitatea proiectului c / o studiul tehnic al renumitei fiabilitatea și profesionalismul. Costurile de infrastructură fabricate și garantate de către proprietar, potrivit legii. Built poate varia de la 80mp la cerere 160mp .A, puteți trece la construirea de vile, cu acordul, în conformitate cu nevoile, dar respectând arhitecturale definite și toate standardele europene; în care caz
Posibilitatea de împrumut moale cu rata dobânzii la momentul respectiv, între 2 și 3% în cazul în care prima casa .Sunt vile frumoase (24 în total) pentru o primă casă, să trăiască tot timpul anului, cu case de familie sau de vacanță, senior pentru cei care iubesc apropierea de mare, porto, Tropea, climatul potrivit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB