DE VÂNZARE Vilă, Castro, Lecce, Italia, via litoranea

DE VÂNZARE - Cod. 28842

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 6
  • Podea: terra e primo

Castro Marina Grotta Zinzulusa, oferta de vânzare o vilă frumoasă, înconjurată de verdeață, înconjurat de o grădină cu copaci înalți, cu locuri de parcare pentru 2/3 autoturisme si complet împrejmuită. Casa este pe două nivele, iar etajul inferior, complet caracterizat prin tavane boltite antice, vom găsi o terasă, verandă, acoperită și umbrită, care are acces la trei dormitoare, deservite de doua bai cu dus.
Etajul superior, care este conectat la cea mai mică a unei scări interioare și se compune din: o baie, un dormitor, living spațios și bucătărie cu cămin, sală de spălătorie și o sală de utilitate, living mare, cu vedere spre o terasa din spatele (cu grătar și în aer liber duș fierbinte) și o terasă, care oferă priveliști uimitoare ale peșterii Zinzulusa și pe coasta Salento. Scara exterioara din piatră, care oferă acces la diferite niveluri ale casei și grădinii.
Vila se afla in stare excelenta si este frumos finisat; este echipat cu sistem de încălzire independent, cu calorifere, camerele sunt dotate cu aer condiționat, și este conectarea la alimentarea publică cu apă și de canalizare. Marea este la numai aproximativ 300 de metri, și puteți merge cu ușurință prin intermediul a două serii, ceea ce duce la golfuri stâncoase practice, iar clubul pe plajă, cu un bazin de apă de mare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB