DE VÂNZARE Vilă, Città della Pieve, Perugia, Italia, citerna

DE VÂNZARE - Cod. 31005

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 450 m²
  • Camere: 5
  • Podea: t - 1

POZIȚIA GEOGRAFICĂ
Situat la granița dintre Umbria și Toscana, în zona de deal, care separă orașele Citerna și Monterchi într-o locație panoramică excelentă vilă cu piscină și un hectar de parc.
Doar peste 1 km de satele medievale caracteristice ale Monterchi (în care muzeul este păstrat Madonna del Parto de Piero della Francesca) și Citerna.
Proprietatea, care este accesat de drum asfaltat, se afla la 28 km de Arezzo (30 „cu mașina) și 66 km de la Perugia (53“).
DESCRIEREA CLĂDIRI
Vila, care se intinde pe o suprafata de 450 mp, este dispus pe două nivele și compus după cum urmează.
Un lounge în plan deschis de podea mare la sol utilizat în prezent ca un atelier. Un zbor scurt de scări duce la un dormitor cu dressing. De asemenea, din sala duce la o altă cameră. Parterul include, de asemenea, doua bai, o bucatarie si doua camere de primire.
Primul etaj este folosit ca reședință principală a proprietarului.
Această secțiune a vilei, finisat elegant, la care se poate accesa prin intermediul unei scări interioare prin loggia, este compus din hol de intrare, living mare cu vedere la grădină, dormitor, bucatarie cu sala de mese și acces la o terasă cu vedere panoramică distinctă , dormitor cu baie si dressing.
STATUL ȘI FINISAJE
Vila a fost restaurat cu grijă și este mobilată în stil clasic. În interiorul unei bucătării dublură, pardoseli și podele din lemn, șemineu de piatră veche, tavane cu grinzi de lemn expuse și candelabre elegante cu gresie. Afară există, totuși, o terasă frumoasă cu pergolă.
spatii exterioare
Proprietatea include, de asemenea, un parc bine păstrate care se întinde pe un hectar de suprafață și caracterizată prin prezența de o sută de măslini, plante ornamentale, pomi fructiferi și cultivate ca spațiu gradina de legume.
În grădină veți găsi o fântână, o fântână și o piscină (10 m x 5 m), situat într-o zonă deosebit de fermecătoare, unde puteți admira peisajul din jur.
UTILIZAREA ȘI POTENTIAL "
Vila este în prezent o reședință privată. Având în vedere dimensiunea și caracteristicile sale ar putea fi, de asemenea, utilizat ca o unitate de cazare mică, dar confortabilă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB