DE VÂNZARE Vilă, Dongo, Como, Italia, Antica regina 45

DE VÂNZARE - Cod. 27242

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 190 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

Într-o locație minunată și însorită, se bucură de vederi panoramice impresionante, în vechea cătunul Dongo, la doar o aruncătură de băț de la lac și la munte, se ridică această proprietate minunat renovată, care a fost construit în secolul al 19-lea și sfârșitul cufundat în verdeață.
Acesta este dispus pe 3 nivele, fiecare cu intrari separate, dar care se poate comunica cu fiecare dintre ele. Deci, această proprietate ar putea fi ideal atât ca o casă detașată mic sau o casa cu mai multe familii.
Parterul (65 mp) este compus din living-bucatarie cu semineu, baie cu duș, dormitor cu pat dublu situat sub nivelul din stradă și cu tavan boltit, subsol.
Primul etaj (95 mp) are 2 intrari separate și oferă living-bucatarie cu semineu, baie cu cadă, dormitor cu pat dublu. Atât parter si etaj dispun de acces privat la grădină.
Puteți ajunge la etajul al doilea (105 mp), printr-o frumoasa scara de piatră. Acesta include o cameră de zi cu șemineu bucătăria cu ventilație, dormitor dublu, dormitor single, baie cu duș și terasă largă de 10 mp. Pre-aranjat-aer condiționat.
Prin scari interioare de pliere intri mansarda, care are izolatie termica si acustica. Acesta este acum folosit ca sala de utilitate.
Proprietatea are încălzire independentă, cu încălzire gaz metan pentru radiatoare și producerea de apă caldă. Funcționează seminee pe fiecare etaje.
Proprietatea oferă uși exterioare din lemn și ferestre cu geam termopan, cu placa de aluminiu, în timp ce ea are usi interioare din lemn masiv. Toate sunt de brand nou. Mai mult, are ziduri de piatra groase de 70 cm, astfel încât să fie eficiente energetic.
Măsurare 150 mp gradina cu vedere la lac și oferă palmieri, trandafiri, legume, viță de vie, etc. are o zonă de grătar cu adăpost.
Adiacent la proprietate, veți găsi un garaj de 40 mp, cu 2 locuri de auto.
Există locuri de parcare în apropiere, precum și toate serviciile și facilitățile publice în termen de trei kilometri.
Aceasta este o foarte linistita sunt cu trasee montane doar 20 de metri distanță de casă, de aceea este locul ideal daca va place fructele pădurii și mushrooming.
Lacul, care este la doar 500 m de departe, are o frumoasă plajă de nisip și pietre și oferă posibilitatea de a juca sport, cum ar fi windsurfing, kitesurfing, canotaj și navigație. La râu puteti practica pescuitul de păstrăv.
Facilități de schi sunt la mai puțin de o oră cu mașina. Cele mai apropiate orașe sunt Sondrio, Lecco, Como și Lugano (toate sunt în 40 km).
Țineți cont de faptul că Lacul Como nu este o zonă seismică.
Coordonate Google Earth: 46 ° 07'35.60 "N, 9 ° 16'31.45" E.
Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB