DE VÂNZARE Vilă, Marciana Marina, Insula Elba, Italia, Loc. Fenicia

DE VÂNZARE - Cod. 27125

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 8000 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Vânzare privat de Villa Fenice o vilă fermecătoare pe trei niveluri, situat în municipiul Marciana Marina - Elba Island, Toscana, Italia.
Elba Island este 224 km patrati si este situat la numai 10 km de orașul de coastă Piombino, al treilea mare insula italiană Sicilia si Sardinia după și cea mai mare din arhipelagul toscan. Ea a devenit recent parte a Parcului National toscan arhipelagului, împreună cu insulele Pianosa, Capraia, Montecristo, Giglio și Giannutri.
Insula este împărțită în 8 municipii (Portoferraio, Campo nell'Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana Marina, Porto Azzurro, Rio Marina e Rio nell'Elba) cu o populație totală de aproximativ 30.000 de locuitori, ceea ce crește considerabil în timpul verii.
Există un excelent serviciu feribot și un mic aeroport civil privat deschis la zboruri comerciale conectează Elba cu mai multe orașe europene, cum ar fi Altenrhein, Berna, Firenze, Friedrichshafen, La Chaux de Fonds, Lugano, Milano Linate, Monaco, Pisa, Sion și Zurigo.
Marciana Marina este unul dintre cele mai importante orase de pe insula si este situata la nivelul marii, cu aproape 2.000 de locuitori. Clima este caldă și temperat, cu o temperatură medie anuală de aproximativ 16.2 ° C.
Există un port mic numit Circolo della Vela și trei plaje principale, Il Moletto care se află de-a lungul centrul malul mării, în timp ce La Fenicia și La Fenicetta sunt aproape de Turnul Medicea, care a fost construit pentru a proteja orașul în secolul al XVI-lea de la frecvente invazia pirat.
Promenada de a merge de la partea veche a orasului numita Il Cotone pana Turnul Medicea a păstrat caracteristicile originale arhitectonice și urbanistice ale secolului 18, astfel tipice orașele de coastă din Toscana și Liguria.
Villa Fenice, istoric un câmp tir cu arcul proprietate de stat, este anti-seismic, construit folosind cele mai avansate tehnologii de plante.
Aceasta este împărțită în trei etaje:
- Un parter format din bucatarie si living open space cameră, 2 dormitoare, baie
- mansardă
- Garaj si spatiu de depozitare intr-o taverna convertibile
Proprietatea are o vedere la mare de 180 °, inclusiv un punct de vedere fantastic care are vedere la Golful Marciana Marina, înconjurat de cca. 8000 de metri pătrați de vegetație mediteraneană, Pines, situat în partea cea mai rezervat și exclusivă a orașului cu walkthrough la Fenicetta Beach.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB