DE VÂNZARE Vilă, Riola Sardo, Oristano, Italia, loc. Funtana Figu

DE VÂNZARE - Cod. 23446

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 350 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1+rialzato

Construcția a fost foarte precisă, chiar și din punctul de vedere al coibentazione.Entrambi podelele au fost izolate cu un strat de 4 cm în materialul specific.
Anul de fabricație este 2006.
Fiind pe un deal, la 80 de metri deasupra nivelului mării, este într-o poziție unică, în măsura în care clima este uscată și ventilată și mai ales pentru panorama de 360 ​​°. Din veranda și terase cu vedere la întreaga Peninsula Sinai, insula Mal di Ventre, laguna Cabras și Golful Oristano
Este într-o poziție retrasă, înconjurată cu o reședință care are un agent de paza pe tot parcursul anului și alte case locuite.
Acesta este la 3 km de plaja din Is Arenas și de terenul de golf, la 600 de metri de drumul provincial 292, 13 km de la Oristano.
Întreaga proprietate este format din două hectare fuzionat, fără nici funcționari, sol bine drenat, cu o pantă ușoară, cu care se confruntă sud-vest.
Complet împrejmuită și înconjurat de un rând de chiparos de argint, care constituie o protecție împotriva vântului eficient și pentru a asigura intimitate totala.
Terenul este împărțit în loturi rațional, care includ o livadă de măslini, o livadă, o livadă, o curte, delimitate de garduri vii și terenuri arabile. Acesta are doua iesiri in doua moduri diferite.
Alimentarea cu apă este asigurată de la un puț de 120 de metri adâncime, complet inchise. Un rezervor de 12000 de litri plasat în cel mai înalt punct prevede toamna, planta apa de irigații, care atinge fiecare parte a terenului și a casei.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB