DE VÂNZARE Vilă, Salgareda, Treviso, Italia, Via Candolè 37

DE VÂNZARE - Cod. 28502

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 183.02 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Minunat acasă cu 2 etaje în regiunea viticolă Veneto din Italia, la numai 28 de mile departare de Veneția. Casa este situată într-o zonă pitorească, dominată de podgorii, priveliști montane și drumuri de lichidare pitorești de-a lungul râului Piave.

Casa a fost de origine semi-permanentă a unui cuplu austriac pentru ultimii 20 de ani, și este într-o stare excelenta. De-a lungul anilor, proprietarii au renovat în mod substanțial și modernizat, asigurând în același timp că casa păstrează o mulțime de farmecul său autentic din nordul Italiei. Casa este complet mobilat și oferă numeroase facilități care fac perfect atat ca live-in si o casa de vacanta.

Unele dintre cele mai importante includ o ampla terasa cu care se confruntă munții Dolomiti, o pivniță de vinuri construit la comandă (care poate fi transformat într-un dormitor de oaspeți), marmura scari de interior, antena de satelit, de stat-of-the-art aparate de bucătărie, și o mare termina sistem audio Bang & Olufsen conectat la mai multe părți ale casei. Frumoasa panoul frontal și cel backyards (echipat cu un sistem de aspersoare) sunt pline cu plante și flori, care, datorita climatului blanda mediteranean, de a crea o luxuriantă, înflorit oază aproape pe tot parcursul anului. amplu de parcare este spațiu disponibil pe alee.

Casa se afla intr-o zona centrala, bine conectat, care oferă un acces ușor la toate, de la orașe istorice la plaje la munte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB