DE VÂNZARE Vilă, Taormina, Messina, Italia, via luigi pirandello

DE VÂNZARE - Cod. 23716

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 1000 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 3

Casa unic și fermecător, situat la 500 de metri de centrul istoric al orașului Taormina, cu o valoare istorică unică, de origine al celebrului amiral Horatio Nelson și-a construit în 1780. Villa Falconara (sau Villa Nelson) este împărțit în 3 nivele de 350 de metri patrati fiecare, pentru un total de peste 1000 de metri pătrați de suprafață acoperită înconjurat de un parc de 50.000 de metri patrati.
Trepte si cai care leagă diferite niveluri ale parcului și conducerea a lungul unui traseu predeterminat aproape de descoperirea de colturi ascunse de ruine și morminte, un templu terase semicirculare sugestive cu vedere la mare.
Vegetația contribuie considerabil pentru a da grădină un aspect natural, conform canoanelor de peisaj stil și, în același timp, subliniază esența Mediteranei. Ca și în Coloana Park, speciile indigene și exotice coexistă și formează un set unic de mare efect.
Interiorul vilei este mobilată cu mobilier de epocă livrate direct la Nelson în timpul călătoriilor sale multe. Acestea au fost expuse în muzee importante din întreaga lume și sunt o parte integrantă a vânzării. Vi se va da mai multe rapoarte scrise și opiniile experților confirmă autenticitatea aceeași.
Dacă ați fost interesat de crearea unui cazare turistică de prestigiu există opțiunea de a cumpăra, în parte, de a construi teren adiacent la vila pentru a extinde volumul. 16 milioane €
COMUNICAREA CODUL DE REFERINȚĂ. COD. G127

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB