DE VÂNZARE Vilă, Tombolo, Padua, Italia, via verdi, 5

DE VÂNZARE - Cod. 23645

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 765 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 3

Aproape de cele mai frumoase orase din Veneto, în regiunea Veneto, în frumoasele câmpiile nord-centrale, în provincia de "high-Padova, în orașul liniștit susține, situat la 33 km. din capitala provinciei Padova (oraș din Sant 'Antonio și Giotto-Scrovegni Chapel); La 31 km. Vicenza (oraș din Andrea Palladio); 19 km. Bassano del Grappa (oraș din Jacopo Bassano); 10 km. din Castelfranco Veneto (City of Giorgione); La 36 km de Treviso (oraș din Tommaso da Modena); la 87 km de Verona (orașul lui Romeo și Julieta); la 58 de km. prin "Serenissima" de la Veneția;
vinde vila de prestigiu.
"Clădirea în comun menționate anterior susține în zona centrală se compune din:
- Teren într-o zonă rezidențială extinsă cca, 2490, net de drum;
- Clădire Single-familie, construit pe două etaje, plus subsol, pentru locuinte cu garaj atașat și relevanța grădina sa de utilizare în exterior de dimensiuni: de la parter de metri patrati. Aproximativ 340 brut de zidărie compus din: intrare pridvor holul de intrare / bucatarie / sufragerie / verandă coloane antice / cameră de zi / camera de zi cu semineu / scara interioara de conectare / garaj dublu / baie / calcat / studiu; primul etaj de metri patrati. Aproximativ 280 brut de zidărie constând din: scara interioara de conectare / cameră hol / utilitate / dormitor matrimonial cu baie / dormitor și adiacente cameră studio, plus baie / mare baie comuna / dulap / camera / dormitor matrimonial mare; mansarda; subsol mp. Aproximativ 145 brut de zidărie constând din: scara interioara de conectare / tavernă cu acces cămin / scara / subsol / spălătorie și de prelucrare directă / centrale termice.
Podeaua de la primul etaj are un parchet "de măsline", în condiții optime,
podeaua de la parter folosește de "copt-hand-made, francez", de asemenea, în vârf starea. Toate ușile sunt lăcuite din lemn masiv bine conservat. Scară frumoasă cu balustradă lăcuit. Toate colțurile camerelor sunt rotunjite.
Casa este locuibil!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB