DE ÎNCHIRIAT Hotel, Vaglia, Florenţa, Italia, Via di Paterno 2413

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 41310

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 600 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 0

Restaurant și hotel de închiriat în mediul rural toscan lângă Florența
Locația
Proprietatea este situată în mediul rural toscan lângă Florența, la aproximativ 15 km de Florența (Spitalul Careggi și Piazza della Libertà), la aproximativ 10 minute cu mașina de Parco mediceo di Pratolino (Villa Demidoff). Este situat în Paterno, un sat mic și liniștit din municipiul Vaglia, în provincia Florența. Este într-o locație retrasă, la 2 km de drumul principal Via Bolognese.

Proprietatea
Proprietatea din secolul al XIX-lea este înconjurată de o grădină și de un râu. Clădirea este în stare bună.
La parter există o sală de mese spațioasă pentru aproximativ 50 de persoane, cu un cuptor mare pentru lemne pentru pizza și o altă sală mare de mic dejun pentru mai mult de 50 de persoane. Sala de mic dejun poate servi și ca sufragerie. Camerele de mese păstrează caracteristicile originale tipice stilului toscan: „cotto” antic, pereți din piatră, tavane din lemn, precum și alte detalii (lămpi din fier forjat, plafoane boltite din teracotă, arcade ...).
La parter se află bucătăria mare complet utilată, cămară, spălătorie, băi.
Pivnița este situată la parterul inferior.
În aceeași clădire, cu o intrare separată, dar conectată, se află hotelul simplu și fermecător, cu un mic hol și 10 camere, fiecare cu baie privată cu duș.
Mobilierul camerelor este frumos și confortabil și amintește de tradiția țărănească, țărănească. Atmosfera în care este cufundată casa este romantică și bogată în multe tradiții familiare. În această casă simți că poți face o pauză din viața de zi cu zi.
În jurul clădirii se află grădina frumoasă, cu fântână privată pentru apă, unde oaspeții pot lua cina sau micul dejun și se pot relaxa lângă râu.
În fața clădirii există o parcare privată mare.

Afacerea
Restaurantul și hotelul au fost deschise cel puțin de la începutul secolului al XX-lea (Locanda di Paterno), când a fost vizitat de călători călare sau trăsuri și era renumit pentru vinul local „Passito”.
Compania a fost întotdeauna administrată de o familie și acum este închisă de la sfârșitul anului 2017 din motive familiale.
Structura este dotată cu tot ce aveți nevoie pentru activitatea Hotelului și a Restaurantului: mese, scaune, veselă, ustensile și toate accesoriile necesare, frigidere, congelatoare, dulap de explozie, tocător, mașină de feliat, aragaz pentru 6 tigăi cu ventilator, grătar pentru pregătirea cărnii la grătar, mașină de spălat vase ...
Camerele hotelului și întreaga proprietate sunt complet mobilate.
Având în vedere poziția și caracteristicile sale, este o proprietate ideală pentru a fi administrată nu numai ca hotel și restaurant, ci și ca școală culinară de alimentație, ca atelier de bucătărie pentru activități de catering, pentru nunți și ceremonii, pentru locuințe pe termen lung / soluție de locuit pentru studenți sau muncitori în orașul Florența sau în apropierea Fiesole.

Preț
Prețul este de 3.500 € pe lună. Contractul regulat este de 9 + 9 ani. Este necesar un depozit de garanție, garanții și seriozitate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB