Sud Sardegna

Vizualizare anunțuri

Anunţuri case de vânzare, Sud Sardegna

Provincia South Sardinia a fost stabilită numai în 2016 și acest lucru face cea mai tânără provincie în Italia și este, printre altele, una dintre puținele provincii italiene să nu ia numele capitalului său, care în acest caz este reprezentat (provizoriu ) din Carbonia. Teritoriul acestei provincii este predominant plat și găsește doar câteva masive muntoase la vest, est și nord care își delimitează granițele. Această nouă provincie este mărginită de provinciile Nuoro, Cagliari și Oristano. O particularitate a acestei provincii este prezența ridicată a lacurilor artificiale, câte șapte pot fi numărate.
După această scurtă introducere în această provincie, permiteți-mi să vă spun despre cele mai interesante locuri din punct de vedere turistic și imobil.

- Primul loc Vreau să vorbesc cu tine Iglesias, un oras de aproximativ 27 de locuitori situat în regiunea „“ Iglesias „(o regiune sub-istorică a sud-vestul Sardinia), care, printre altele, de numele. De-a lungul anilor, această municipalitate a avut o mare importanță strategică pentru a fi unul dintre orașele regale din Sardinia în perioada dominației spaniole. Astăzi este, printre altele, încă sediul episcopului eparhiei lui Iglesias. Deși acest oraș este situat la 200 de metri deasupra nivelului mării, este la doar opt kilometri de coastă, unul dintre elementele-cheie ale regiunii Iglesiente. Trebuie să știți că printre peșteri, golfuri și coaste, siturile de interes turistic care merită să fie descoperite sunt cam treizeci! Mai mult, având în vedere istoria sa și istoria importanței sale, Iglesias este plin de arhitectură religioasă, civilă și militară pe care o raportează în perioada dominației spaniole. Din punct de vedere imobiliar, cumpărarea unei proprietăți în Iglesias este posibil, în ciuda numărului de oferte nu este foarte mare: este o vila pătrat de 200 de metri poate cumpăra un preț 470.000 € și un apartament cu trei camere la un pret de 140.000 €.

- Al doilea loc pe care vreau să-l vorbesc este Carbonia, capitala provinciei din provincia sudică a Sardiniei. Această municipalitate cu cei 29 de mii de locuitori este a noua pentru populația din întreaga regiune și cea mai populată a provinciei. Povestea lui Carbonia este foarte interesantă și merită să i se spună. Această comună sa născut în anii treizeci ai secolului XX, când regimul fascist pentru a satisface nevoile de energie ale Italiei, construită lângă Serbariu mea un sat mic, în care pentru a trimite lucrătorii care ar fi trebuit să preiau extracția și prelucrarea cărbunelui. De aici și numele acestei municipalități. După epoca cărbunelui, Carbonia a devenit un important centru de servicii în sud-vestul Sardiniei și astăzi trăiește în principal datorită sectorului terțiar și industriei. Până în prezent, din păcate, încă nu se poate cumpăra proprietăți în Carbonia, însă această comună merită să fie descoperite, pentru că este bogat în istorie și clădiri și structuri care ecoul cărbunelui și al doilea război mondial.

- Al treilea loc pe care vreau să-l vorbesc este Villasimius, un oraș de doar 4 mii de locuitori. Este una dintre cele mai populare municipalități din sudul Sardiniei, datorită numeroaselor destinații turistice, care în fiecare an atrag mii de vizitatori în primăvară și vară. Teritoriul acestui municipiu este situat între zona montană Sette Fratelli până la coastele promontoriului Capo Carbonara. În plus, două insule aparțin, de asemenea, teritoriului municipiului: insula de varză și insula serpentara. După cum sa menționat anterior, orașul trăiește în principal în turism, datorită plajelor sale minunate de nisip alb și a mării cristaline. În această localitate, natura este absolut rege. Din punct de vedere imobiliar, cumpărarea unei proprietăți în Villasimius este posibilă datorită numărului mare de oferte de vânzare: un apartament cu un dormitor pentru prețul de 150.000 €, pentru o perioadă de trei camere, prețul este de 165,000 €, la o vilă prețul fluctuează foarte mult în funcție de dimensiune și locație, dar prețul mediu este de aproximativ 800.000 €.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 38569

DE VÂNZARE 4 camere, Italia, Sud Sardegna, Sestu, Via Iglesias

914,880.50RON
DE VÂNZARE
4 camere

120 m²
Sestu, via Iglesias, intr-un condominiu recent, la etajul patru cu lift, apartament compus din intrare, living cu semineu, bucatarie, doua dormitoare,...
Cod. 33872

DE VÂNZARE Vilă, Italia, Sud Sardegna, Sardara, Via Umberto I - 09030 Sardara

2,917,727.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

400 m²
Vilă frumoasă în stil liber, situată în centrul istoric al orașului Sardara (sudul Sardiniei) renumit "sat autentic italian", cunoscut pentru băile te...
Cod. 22900

DE VÂNZARE Vilă, Italia, Sud Sardegna, Portoscuso, via delle ginestre snc

2,274,838.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

317 m²
Se desprinse singur frumos, este situat în fața Golful Sf. Petru (sud-vest Sardinia)
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB