DE VÂNZARE Vilă, Lurate Caccivio, Como, Italia, via XXV aprile, 27

DE VÂNZARE - Cod. 19222

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 700 m²
  • Camere: >10
  • Podea: 2 piani
  • Starea clădirii: Excellent

Vila pe 2 etaje.

FLOOR este împărțit în 2 părți:
- Zonă de dormit este compus din trei independente mini-apartamente (4 dormitoare cu 3 bai in total), cu podele din lemn masiv de-a lungul, foarte bine intretinuta, 2 mini-apartamente se deschid spre o terasă, parțial acoperite și închise de ferestre fi exploatate chiar și în timpul iernii;
- LIVING este format din sala de mese, cu living (cu geamuri termopan de pe 3 laturi cu vedere la grădină), bucatarie, baie, camera suplimentar și o terasă acoperită, ideal pentru barbeque.
Parter format din subsol mare (ideal pentru petreceri / întruniri cu mai multe persoane, cu o masă solidă în lemn de nuc din 20 de persoane, bar, cămin), 2 studii de la locul de muncă (unul dintre ele cu un alt cămin), bucătărie secunde , spalatorie, baie, pivniță, sală de cazane si garaj pentru 5 mașini.

Posibilitatea de a cumpara - împreună cu vila - mobilier elegant, Partea adaptate.

PARK incadrand mare (mai mult de 2.500 de metri patrati), fin pregătite și îngrijit. Pin, brad, la treizeci de mesteacan de ani și un gard înalt asigură intimitate. Prezența de masă și bănci de piatră în două colțuri ale grădină. Cuști confortabile câine. Posibilitatea de a intra piscină.
Această alarmă asupra zonei și perimetrul grădină.

Zona este doar zece kilometri de Lacul Como. La doar 5 kilometri separa de intrarea Lacuri (A9), care conectează Milano în Elveția, face acest lucru în vila-o poziție confortabilă pentru ambele obiective. Distanta dintre hotel si stațiile de cale ferată, de asemenea, liniile de Trenord.

Pentru iubitorii de sport, de echitatie cai spatele casei, Monticello Golf Club 3 km și Pinetina (Appiano Gentile) la 6 km.

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB