DE VÂNZARE Vilă, Magomadas, Oristano, Italia, Noesala-Lungomare Alabe

DE VÂNZARE - Cod. 38327

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 5
  • Podea: p. terra +1
  • Starea clădirii: Excellent

PRET REDUS: 300.000. Vânzare de vilă semi-detașată cu vedere la mare. Fără intermediari.
Pe coasta central-vestică a Sardiniei, portul marin din Magomadas, în apropiere de Bosa, într-o zonă liniștită, cu marea cristalină, vând vila semi-detașată cu vedere la mare, renovată în 2015 cu o haină termică. La parter trei camere independent de cca. 60 mp, cu zonă de bucătărie, living cu canapea extensibilă, dormitor dublu cu posibilitate de 3 paturi, baie cu geam cu duș. Clasa energetică D.
În fața casei se află un pridvor mare, cu masă și scaune pentru a rămâne în aer liber, iar pe partea casei, o altă baie de serviciu, cu toaletă și duș, cu acces extern.
La etajul superior sunt cca. 80 de metri pătrați, compus din living cu spațiu deschis, orientat spre mare, cu bucătărie-living, baie cu geam cu duș, spațiu de depozitare cu geam, mașină de spălat, congelator și rafturi, 2 dormitoare cu dimensiuni duble. Clasa energetică C. Toate camerele sunt spațioase și luminoase. Acoperișul este izolat și ventilat, în lemn expus. Completează o terasă mare, în formă de L, cu acces atât din living, cât și din bucătărie, foarte panoramică și ridicată în comparație cu casele din jur. Un alt balcon este orientat spre un dormitor. Scari, praguri, pervazuri și finisaje din granit. Fără taxe de condominiu.
dotare: mobilier, ferestre noi, cu geamuri duble și uși rabatabile, aparate de aer condiționat și copertine retractabile la ultimul etaj, plase de țânțari, mașini de spălat, 1 mașină de spălat vase, frigidere, TV cu ecran plat, alimentare cu apă, antenă parabolică. Șantierul a fost rezervat pentru 2 mașini, care coboară spre mare în câteva minute. pe jos. Casa nu are o grădină proprie, dar este înconjurată de plante.
Posibilitatea de a cumpăra separat o plantație de măslini cu 100 de plante la aproximativ 400 de metri de casă, adiacent drumului, bine îngrijită, productivă și cu posibilitatea de a tranzita în interiorul ei cu un utilitar. Preț 30.000 euro.
Locație centrală pentru vizita în Sardinia. În aproximativ o oră puteți ajunge la Alghero (aeroportul Fertilia, 60 km.) Și Oristano. Atracții ale zonei: înot, pescuit, windsurfing, canotaj, călărie, scufundări, parapanta și alpinism.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB