DE VÂNZARE 2 camere, Jesolo, Veneţia, Italia, via dei mille 79 Lido Ovest

DE VÂNZARE - Cod. 38058

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 48 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Vânzare de la Privat - Jesolo Lido West, în via dei Mille n. 79, vând un apartament cu două camere, expus soarelui (care nu se îndreaptă spre stradă), care face parte dintr-o clădire dotată cu un lift menținut în ordine și întreținere, alcătuit din câteva unități cu taxe modeste pentru condo, situate într-o zonă rezidențială din zona pietonală seara.
Apartamentul, de mq. Aproximativ 48 de persoane sunt situate pe al doilea din cele cinci etaje, cu lift, bine expuse mării și soarelui (camera de zi - dormitor) și la câțiva pași de una dintre cele mai faimoase plaje din Italia.
Apartamentul de două camere are o dimensiune bună, raționalizat optim, distribuția spațiilor este după cum urmează: intrarea are o cameră de zi luminată și aerisită, cu o chicinetă, unde printr-o fereastră franceză accesăm balconul locuibil, de asemenea accesibil din dormitorul principal.
Continuarea unei dezangajări ne duce în zona de dormit care are o baie confortabilă cu duș și un "dormitor dublu mare, iluminat de fereastra de ușă de la care puteți accesa balconul.
Apartamentul are un loc de parcare condominii, o plajă privată de condominiu foarte aproape de locul de plajă alocat cheltuielilor de condominiu (75 € / lună).
Locația imobiliară în cauză este convenabilă pentru toate serviciile importante și puncte de interes, plaja din apropiere, cumpărăturile și viața de noapte sunt la câțiva pași,
fără a renunța la liniștea nopții.
Apartamentul, deși utilizat imediat, ar putea fi personalizat în spațiul de locuit / bucătărie, cu unele intervenții care să-l aducă la un standard de viață modern, având în vedere că spațiile sunt potrivite unei restructurări (contribuții minime de renovare 50%), imprimare modernă.

Pentru proprietate, cu accesoriile sale, cererea este de 130.000 Euro, negociabilă.
Raport excelent preț / mp. și pentru orice venit.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB