DE VÂNZARE 2 camere, Mantova, Mantova, Italia, Vicolo Freddo 10

DE VÂNZARE - Cod. 37338

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 72 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Vânzare apartament elegant și luminos de două camere de 72 mp complet renovat, în inima centrului istoric al Mantua, situat într-o stradă închisă a centrului istoric al orașului, doar pasaj rezidențial.
Aceasta este o porțiune a unei case cu două camere din Mantua, cu intrare independentă. Casa este compusă la parter printr-o intrare spațioasă, care poate fi utilizată și ca adăpost pentru biciclete și motociclete. De-a lungul scării ajungeți la etajul al doilea compus dintr-un living luminos cu bucătărie deschisă și două ferestre franceze cu balcoane, un dormitor dublu mare și o baie cu duș și colț de rufe.
Attic de relevanță.
Proprietatea cu scară fără taxe de condominiu, are două balcoane cu vedere la stradă și oraș, termo-autonome, cu aer condiționat și elegant mobilate.
Decoratiuni sofisticate cu piatra si masa de cristal pe coperta lui Franco Maria Ricci, lampi de Artemide, bucatarie Maistri, mobilier de la inceputul secolului XX restaurat in stil Decò, dulap personalizat, usi si ferestre noi.
E 'echipat cu intrare independentă cu ușă blindată cu garderobă și spațiu ideal pentru biciclete, motociclete, scări de intrare cu tavan din sticlă strălucitoare, pardoseli din faianță.
Apartamentul este o investiție excelentă, în special pentru închirieri pe termen scurt atât pentru turism, cât și pentru profesioniști într-un oraș cunoscut pentru Renașterea italiană, cu mare patronaj pentru arta și cultura Gonzagas și recunoscut ca un patrimoniu mondial UNESCO.
Tocmai din cauza istoriei sale ca oraș de artă într-un cadru natural unic, înconjurat de trei lacuri cu un castel, rămâne o atracție sigură pentru turism și este încă o investiție accesibilă cu un potențial de creștere sigur, de asemenea, pentru dimensiunea atractivă și puternică a dimensiunii estetice a orașului.
Această soluție este deosebit de interesantă datorită poziției sale privilegiate, posibilității de a face chirie chiar și pentru chiriile scurte din cauza absenței cheltuielilor de condominiu
Se precizează că prețul include, de asemenea, costurile de finisare pentru decorațiuni interioare și Decor, cu contribuția prezentului ca stilist de interior și pictura exterioară a clădirii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB