DE VÂNZARE 2 camere, Mascali, Catania, Italia, VIA UGO LA MALFA 10A

DE VÂNZARE - Cod. 29763

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

descriere
Apartamentul este la primul ascensorato etaj, într-o reședință feeric. Se compune dintr-un balcon mare + loc de parcare + 2 locuri din care: bucatarie, dormitor si baie + anti-furt si usa de securitate. Clasa de energie G. Situat în centrul satului Mascali, în zona de referință, o cântărește între Catania și Taormina și la doar 400 de metri de plaja cu pietriș, care se intinde necontenit la 5 km pana la Taormina. Acesta este situat la poalele mai aproape de vârful Muntelui Etna. Apartamentul este situat într-o zonă elegantă și verde Residence.La este asigurată de către întreprinderi, facilități pentru scăldat, plaje gratuite. La câțiva kilometri de Taormina, Catania și vulcanul Etna. Și "este posibil de a închiria mașini, bărci, excursie pe jos. Există, de transport public pentru a ajunge în jurul zonei: autobuz, taxi, tren.
Și "este posibil să-și petreacă o zi în cel mai mare parc acvatic din Sicilia," Etnaland ", cu o mulțime de divertisment pentru întreaga familie. In zona se afla muzee, castele medievale, in mai multe locuri de interes istoric și multe restaurante unde vă puteți bucura de mâncare bună și diverse centre commerciali.Catania este cel mai mare oras, cunoscut in intreaga lume pentru arhitectura sa baroca si finisaje, si piatra de pavaj de lavă.
Abilitatea de a achiziționa prin formula închiriat cu răscumpărare, 20.000 de euro să facă un compromis și capacitatea de a cumpăra în termen de trei ani, conform legislatiei in vigoare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB