DE VÂNZARE 3 camere, Dorgali, Nuoro, Italia, Via Piemonte 8b

DE VÂNZARE - Cod. 38660

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Apartament confortabil de trei camere, cu grădină, spațiu de parcare și depozitare, la 15 minute de plajă, într-un sat interesant, într-un cadru natural, primitoare și bogat în tradiții pe coasta de est a insulei Nuraghi, Sardinia.
În centrul localității Dorgali (provincia Nuoro), într-o poziție liniștită și privilegiată, la 9 km de plajele și stâncile de pe insula Cala Gonone, se află un apartament nemobilat DE VANZARE cu intrare independentă, cu suprafață de covor de 70 mq (753,5 sf), la ultimul etaj al unei case cu doua etaje, cu doua etaje, cu o gradina mare in fata, o curte si o parcare, toate comune celor doua apartamente. Clădirea, datată din anii 50, a fost construită cu fundații solide și structuri portante în pietre, pereți interiori din cărămidă și un acoperiș dublu, potrivit pentru instalarea panoului solar. Rețineți că Sardinia este o zonă nonseismică.
Apartamentul are o expunere excelenta; este însorit, aerisit, cu un balcon sud-vest. Este bine amenajat și este format din trei camere spațioase, o baie confortabilă cu duș, un hol cu dulap încorporat, o bucătărie cu șemineu din cărămidă care nu funcționează, o chicinetă și o cămară / cameră de utilitate, la cel puțin 2,5 m înălțimea maximă a acoperișului. Ferestrele și ușile sunt din lemn.
Proprietatea include, de asemenea, o cameră spațioasă de depozitare / spălătorie de aproximativ 10 mq (107,7 sec), dotată cu apă și electricitate, ușor accesibilă de la nivelul solului în curte. Deasupra acestuia, până la un pas scurt de trepte, este o terasă largă, de asemenea pentru uz exclusiv, potrivită pentru plajă, mănâncă în aer liber sau rufe agățate.
Apartamentul este in stare echitabila, locuibil si gata de deplasare.
Apartamentul cu trei camere este situat în Via Piemonte 8b, la intersecția cu strada principală a satului: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. Este:
- la 2 km vest de intersecția cu Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) și cu Olbia (SS 131);
- la 230 de metri de stația de autobuz, care leagă Dorgali de Cala Gonone, Nuoro și alte sate.
- 450 m (0,3 mile) de la asistența medicală de urgență (în Viale Kennedy); o farmacie este imediat lângă casa din Via La Marmora;
- 750 m (0,46 mile) de la primăria din Dorgali, centrul istoric și strada comercială (Corso Umberto);
- În termen de 400 m (0.25 mile), există două supermarketuri; 120 m (400 ft) de la oficiul poștal.
Dorgali se poate ajunge din aeroporturile Olbia (în nord) și Cagliari (în sud), cu posibilități de zboruri internaționale directe, din porturile Olbia și Porto Torres (în nord), Arbatax (în centru) și Cagliari (în sud). Este situat la 30 km distanță de Nuoro (36.000 de locuitori), al șaselea cel mai mare oraș din Sardinia, unde sunt disponibile toate serviciile tipice ale unui oraș mijlociu (spitalul, universitatea, gara, etc.). Dorgali are o conexiune de bandă largă la Internet.
Dorgali este situat la poalele Mont Bardia, la o altitudine de 456 m (1.496 ft). Peste 8.000 de persoane locuiesc atât în sat, cât și în cartierul său de pe litoral: Cala Gonone. Zona oferă multe oportunități de divertisment și distracție pentru toate gusturile și nevoile. Teritoriul Dorgali, printre cele mai mari din Sardinia, 227 kmq (2422 sf.), Se caracterizează prin varietatea peisajelor naturale, care permit orice tip de activități în aer liber și sportive la orice nivel de dificultate. Dorgali este, de asemenea, un centru atractiv istorico-cultural și enno-gastronomic, care perpetuează vechile tradiții din Sardinia. Evenimentele și festivalurile anuale îmbogățesc viața satului, cu parade în costum, pe jos și călare, jocuri și concursuri, concerte și dansuri, piețe stradale.

Sardinia este una dintre cele cinci zone albastre din lume. Vino și fii parte din acest pământ de viață lungă, un trai sănătos și bun!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB