DE VÂNZARE 3 camere, LAGO DI COMO, Como, Italia, via lario 5, San Siro CO

DE VÂNZARE - Cod. 29921

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 43 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Apartamentul este situat în orașul San Siro, pe partea de vest a lacului și la doar 30 de metri de plajă, un loc de joacă, echipată cu zona de aterizare picnic.e pentru orașul San Siro îmbarcare este înconjurat de o pe partea celor mai frumoase lacuri în Europa - lacul Como dincolo de Alpi, cunoscut pentru stațiunile sale de schi. Amplasarea strategică a casei vorbește de la sine - 30 km. de la granița cu Elveția, la 30 km de orașul Como, la 50 km de sciisticha, Madesimo la 80 km de Milano, la 80 km de aeroportul internațional din Malpentsa / Milano.raggiungibile în doar 60 de minute la 10 km Menaggio.Il climat uscat și vânt de bucurie pe tot parcursul anului.
Apartamentul are o suprafata totala de 43 pătrat la primul etaj al unei clădiri cu trei etaje, construit recent cu contoare lift si cuprinde un hol de intrare, living și bucătărie, baie și o cameră de zi mică letto.Il format mare de viață oferă posibilitatea de a obține o dublă. Apartamentul este nou. Parțial bucătărie echipată cu aparatele necesare (frigider, cuptor, mașină de spălat vase), un dulap, un pat supraetajat. Toate comunicațiile sunt conectate. In apropiere avem de toate serviciile, supermarketuri, baruri, restaurante, hoteluri, parcări și ANALIZE principalele nevoi, farmacie, primarie, banca, oficiu postal.
Pe langa bucuria acquisitare o proprietate pe malul lacului Como, apartamentul este foarte profitabil ca un plan de investiții. Prețurile de pe Lacul Como, în ciuda crizei, nu numai că nu li se acordă, dar este în continuă creștere. Apartamentul poate aduce venituri stabil, puteți închiria turiștilor în vara și iarna. În sezonul de vârf, costul de "apartamente de închiriere de acest tip sunt de aproximativ 500 de euro pe săptămână.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB