DE VÂNZARE 3 camere, Lonato del Garda, Brescia, Italia, Via Barcuzzi, 3

DE VÂNZARE - Cod. 38566

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

În zona Barcuzzi din Lonato del Garda, la câțiva kilometri de lac și la câteva minute de ieșirea de pe autostrada A4 de la Desenzano del Garda și de gară, în recentul și rezervat Residence Villa Elisa (compus din câteva unități), un apartament cu trei camere a fost dezvoltat pe două nivele, cu o terasă frumoasă cu vedere la lac. Locația liniștită și exclusivistă oferă acces imediat la toate cele mai renumite locuri de pe această coastă a lacului, unde puteți practica sporturi, puteți face vizite culturale, puteți face excursii naturaliste sau veți experimenta mâncarea și vinul. Intern, spațiile au fost amenajate după cum urmează: - la primul etaj: intrare directă în spațiul de locuit deschis, caracterizată prin living cu bucătărie deschisă, acces direct la terasa mare cu vedere splendidă la lac și baie mare / spălătorie pe podea; - la etajul al doilea și ultimul găsim zona de dormit cu 2 dormitoare și o baie cu duș.
 Apartamentul se caracterizează prin grinzi expuse, pardoseli din porțelan din porțelan în zona de living, parchet în zona de dormit, ferestre interioare din lemn cu geamuri duble și plase de țânțari deja instalate, uși exterioare din lemn, pervazuri de ferestre și praguri de ușă în marmură Botticino , uși blindate de intrare, instalație de aer condiționat, pregătire sistem de alarmă și sistem independent de încălzire.
Proprietatea este finalizată la parter cu un spațiu de parcare descoperit în interiorul curții de condominiu și în subsol de un garaj; nu în ultimul rând, minunata piscină comunală cu duș și plajă, care se bucură de o vedere frumoasă la lac. Prețul este de 189.000 € negociabil, cu posibilitatea unui garaj suplimentar de comunicare!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB