DE VÂNZARE 3 camere, Monteprandone, Ascoli Piceno, Italia, Via 85° STRADA, n. 22

DE VÂNZARE - Cod. 28210

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 60 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 4

Vand pătrat plat luminos și lat. 60 cu expunerea de Sud / Est, Sud, Vest și pe două nivele, primul este la etajul al patrulea, cu lift trecut, în timp ce etajul 5 este prezent, pe terasă, un spațiu de locuit foișor mp. 40.
Apartamentul este situat in complexul grandios numit "Condo Belvedere" (realizat recent în 2009), pentru panorama, care poate fi văzută fiind plasată pe începutul unei pante de deal, în Centobuchi, deasupra Salaria.
În plus, atașat la un apartament am vinde o mare de metri pătrați de garaj. 26, situat la etajul 1 al clădirii (altă soluție arhitecturală exclusiv) și este prezentat, apoi, fără nici un fel de umiditate (o caracteristică comună tuturor garaje sau la nivel de stradă sau în subteran). Acesta evidențiază ușurința de operare, atât la intrare cât și la ieșire, fiind primul din seria de garaje comerciale.
Apartamentul este compus după cum urmează:
Living cu bucătărie, două dormitoare, un pat dublu și un dormitor singur, hol în cazul în care există un dulap cu uși glisante oglindă, baie cu cada + dus și are o fereastră, cu n. 2 balcoane: unul sud / East Side - Sud de 28 de metri pătrați, în cazul în care vă puteți bucura, spre sud / est, la o vedere splendidă la mare panoramică de la Porto d'Ascoli la Martinsicuro clopot, în timp ce caută la sud puteți vedea întreaga vale Tronto , de la un / 16 galerii din Centobuchi, și, de asemenea, în fața noastră sunt dealurile din granita Abruzzo: colonnella, Controguerra etc.
Un alt balcon de cca. 18, numărul de cameră și baie, este situat pe latura de vest, cu vederi excepționale Munții Sibillini și Gran Sasso.
Clădirea care este într-o stare excelenta, aproape egal cu cel nou, fiind locuită de o singură persoană și pentru perioade scurte de timp, este finisat cu parchet placi de porțelan în zona de living, parchet in dormitoare, usi interioare albe, ferestre din PVC, lemn jaluzele, usa de intrare blindate și video interfon, sistem de televiziune prin satelit, un dispozitiv de sistem de încălzire solară, încălzirea sistemului de încălzire, clasa energetică D.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB