DE VÂNZARE 3 camere, Santa Maria Maggiore, Verbano Cusio Ossola, Italia, Via Antonio Rosmini 44

DE VÂNZARE - Cod. 27191

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 110 m²
  • Camere: tre
  • Podea: terzo

În Santa Maria Maggiore (VB), în Valea Vigezzo, vânzare privată propune un apartament cu trei camere de 110 mp, spatiu comercial pe două niveluri la etajul al treilea și partea de sus a condominiu Grand Chalet, proprietate Chalet Montano. Clădirea a fost construită în lemn și beton, cu o grădină mare și se bucură de o locație excelentă la câțiva pași de gară, alături de cinema și împotriva Parchet Hall.
Apartament L 'are o înălțime mai mare decât m. 4.5 caracteristici cu grinzi expuse și ornamente din lemn și cu ventilație încălzire centrală conteaza calorii ajustabil; se face la etajul al treilea al unui spatiu de depozitare si bucatarie separata, o cameră de zi cu șemineu și sala de mese cu usi de balcon de-a lungul un balcon mare cu vedere la grădinile în care le vedeți lanțul de Monte Rosa .Prin o scară ușor duce la etaj la un dormitor mare, în prezent, cu trei paturi, cu vedere la camera de zi, o baie cu aerisire indusă, și un alt dormitor dublu cu ferestre care se confruntă grădini. Relevante la apartament o pivniță la subsol și cutia mare. Apartamentul se ofera complet mobilat.
Santa Maria Maggiore este cel mai important oras din Valea Vigezzo, lângă Lombardia oraș "si Piemont prin autostrada directa si calea ferata si 12 km de granița cu Elveția, la 40 de metri de la Locarno .Cele același gară" Vigezzina "(care leagă Val Vigezzo Locarno), excursii la Parcul Național Val Grande recenta înființare a un club de golf, și de schi fond și schi alpin în câmpia Vigezzo apropiere, ca motive pentru sejurul dvs. din Santa Maria Maggiore, în atât vara în timpul iernii.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB