DE VÂNZARE 3 camere, Torre Colimena, Taranto, Italia, Torre Colimena

DE VÂNZARE - Cod. 34330

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 85 m²
  • Camere: Sleeping rooms 3
  • Podea: Ground + underground

Direct de la proprietari, acest apartament este de vanzare la Torre Colimena, Salento, Apulia.

La parter, apartamentul este compus dintr-un living spațios, o zonă de bucătărie, o baie, o cameră de dormit principală în timp ce scările, decorate artigianal în fier, conduc la alte două încăperi subterane care pot fi folosite ca dormitoare pentru oaspeți taverna.

Există, de asemenea, două curți, una cu vedere panoramică din față, dotată cu o pergolă din lemn, cealaltă în partea din spate, care poate fi folosită chiar și pentru parcarea a două mașini.

În sufragerie există o canapea în stil etnic, realizată de pietrele tipice din Apulia, compuse din incluziuni marine fosile, în interiorul căreia există un pat suplimentar suplimentar în cazul unui oaspete brusc și al unui colț pentru televiziune sau alt tip de suport.

Un perete artigianal de același material, asemănător cu un turn mic, separă zona de bucătărie, în timp ce locul de gătire însăși este realizat de o structură fixă ​​acoperită de ceramică în stilul mediteranean tipic care amintesc casele pescarilor.

Desigur, aceste structuri care caracterizează stilul casei vor rămâne în interior după vânzare, cu excepția cazului în care cumpărătorii noi nu doresc.

Dincolo de aceasta, casa este ideala pentru scafandri, deoarece ei isi pot imbraca echipamentul subacvatic chiar si pe curtea din spate si merg direct sa inceapa scufundari intr-un mic golf stancos, pe malul marii chiar in fata casei, la aproximativ 30 de metri distanta, care este in general considerat ca un loc ușor de a scălda de baie, de asemenea, de către alți scafandri locali, de asemenea
ca o zonă submarină interesantă.

Odată ce scufundările se termină, toate echipamentele pot fi spălate într-un toaletă mare în curtea din spate, lângă un duș suplimentar exterior.

Torre Colimena este, de asemenea, indicat pentru iubitorii de natură și înotători, deoarece, la aproximativ 100/200 de metri de mers pe jos de la vest, există două plaje cu nisip alb foarte lung, cu dune înalte, acoperite de mirime, masti, ienupăr, căpșuni, crini parcul natural marin protejat numit "Salina dei Monaci" (fostul vechi roman
salina), unde vânătorii de păsări adesea pot vedea flăcări roz și multe alte păsări de apă.

La câțiva pași spre est de casă se află turnul istoric numit Colimena, construit în secolul al XVI-lea, care îi dă numele întregului sat.

Mai multe trepte pe litoral după turn, puteți ajunge la portul mic al pescarilor, care este centrul orașului, în jurul căruia puteți găsi numeroase restaurante și magazine și după aceea puteți ajunge din nou la alte plaje sălbatice și lungi frumoase.

Oricare ar fi parte a coastei este întotdeauna bună pentru surferii de vânt, în timp ce iubitorii surfului de unde se pot întâlni uneori la Ham Point, cunoscută foarte recent (ziarul britanic Telegraph care a fost listat recent printre cele mai frumoase plaje din lume) valuri.

Imobilele pot fi vizitate în vara (iulie / august).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB