DE VÂNZARE +5 camere, GISSI, Chieti, Italia, Via dello Stadio, 22

DE VÂNZARE - Cod. 35851

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 1

Apartamentul este situat în Gissi, un mic sat pe deal în provincia Chieti (ABRUZZO - ITALIA).
Acesta este locul potrivit atât pentru familii, cât și pentru tineri și este ideal pentru cei care doresc să trăiască adevăratul stil de viață italian: gătit bun, festivaluri de sat, oameni sociabili, distracție dar și liniște. Condițiile climatice sunt excelente pe parcursul întregului an și există o lipsă totală de poluare. În plus, Gissi este o țară bogată în istorie și are caracteristica deosebită de a fi singura țară din Italia și, de asemenea, în întreaga Europă, care este construită în întregime pe roci calcaroase: recent, de fapt, au descoperit tunele de interes considerabil arheologice și speologice, țări învecinate.
Datorită poziției sale, Gissi este locul perfect pentru cei care iubesc atât marea, cât și munții.
Pe de o parte, de fapt, este posibil să ajungeți în aproximativ 20 de kilometri pe coasta Adriaticii, unde există rezervații naturale (Punta Aderci), stațiunile de pe litoral caracteristice (coasta trabocchiilor) și plajele fabuloase care pentru calitatea apei, curățenia și serviciile oferite au primit recunoașterea internațională "Bandiera Blu" (Vasto Marina, Punta Penna, le Morge). În dependență, de la portul Vasto este posibil să ajungeți cu feriboturi organizate în aproximativ 50 de kilometri spre insulele Tremiti.
Pe de alta parte, in schimb, este posibil sa ajungi in aproximativ 50 de regiuni muntoase ale Apenninelor unde exista parcuri nationale (Parcul National Gran Sasso si Parcul National Majella), lacuri minunate (Lacul Bomba, Lacul Villetta Barrea, Scanno lacuri), stațiunile montane caracteristice (Castel di Sangro, Pescasseroli) și cele mai bune stațiuni turistice cu facilități de schi (Roccaraso, Passo Lanciano, Ovindoli, Pizzo Ferrato).
Apartamentul este situat la etajul intai al unei cladiri compus din cinci apartamente, este complet renovat, are o suprafata de 116 mp si 30 de metri patrati de balcoane si terasa si este compus din:
- 3 dormitoare;
- Intrare;
- Zona salonului;
- bucătărie;
- Baie;
- dulap.
În plus, există și posibilitatea de a:
- Construit o tavernă;
- Cumpărați un garaj la parter;
- Ridicarea clădirii și construirea unui nou etaj.
Prețul de vânzare este de 110.000 de euro.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB