DE VÂNZARE +5 camere, Montefranco, Terni, Italia, LOCALITA FORCELLA

DE VÂNZARE - Cod. 37113

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 250 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

HILL OF THE GINESTRE

Este un complex rezidențial nou construit, construit pe o așezare veche, la 500 de metri deasupra nivelului mării, în apropierea satului medieval Montefranco, situat între Terni și Spoleto, în frumoasa regiune din Umbria, intitulată "Inima verde a Italiei" și mai mult tocmai în Valnerina.
"La Collina delle ginestre" se caracterizează printr-o vedere excepțională asupra văii Nerei și se bucură de un climat extrem de plăcut în fiecare anotimp.

TERITORIUL

Valnerina este un teren plin de sate vechi și locuri de interes istoric, artistic și de mediu deosebit, printre care se numără Norcia, un oraș renumit internațional pentru salamul său și patria de "Truffle Negru", delicată gastronomică apreciată pe tot parcursul anului lumea.
Orașul mic Cascia este destinația unui important turism religios, fiind locul de naștere al Sfântului Rita, venerat de toată creștinismul. Întotdeauna în zona superioară a Valnerinei, platoul Castelluccio, cu câmpurile sale acoperite cu flori colorate în perioada spectaculoasă a "florii", este mediul ideal pentru hang gliders care converg aici din întreaga Europă. Lacul mic și pitoresc din Piediluco este o bijuterie înverzită, dar și un centru renumit de vânătoare.
Cascata delle Marmore din apropiere, cea mai înaltă din Europa, este un monument al puterii naturii și al ingeniozității omului care la creat în secolul al III-lea.

Oras să viziteze

În ciuda dealurilor blânde din Umbria, trăsătura caracteristică a peisajului, zona este bine conectată la coasta adriatică și tiraneană, practic echidistant și ușor accesibilă în doar peste o oră.
Având în vedere poziția sa centrală, la câțiva kilometri de "dealul ginestrului", puteți vizita cele mai frumoase orașe ale artei Umbrian, Toscana și chiar Roma.

Spoleto, în întreaga lume pentru "Festivalul celor două lumi", este un oraș plin de istorie și bogat în frumuseți artistice, accesibil în doar 20 de minute.
Todi, un oraș medieval, cunoscut pentru "expoziția antichităților", a fost considerat printre cele mai viabile centre din Italia și poate fi atins în 30 de minute.
Orvieto, un oraș antic etrusc, apoi scaunul papal este cunoscut pentru universul său incredibil de Duomo, fiind accesibil în 50 de minute.

Assisi, un minunat oraș medieval, casa Sfântului Francisc, bogată în opere de artă, inclusiv faimoasele fresce de către Giotto, se poate ajunge în doar 40 de minute.

Perugia, cel mai important oraș din Umbria, bogat în frumuseți artistice, este cunoscut încă din Evul Mediu pentru universitatea sa, se poate ajunge în 50 de minute.

Roma, "capitala", a ajuns în 70 de minute.
Florența se poate ajunge în 2 ore și jumătate.


RESIDENȚIA

"La collina delle ginestre" se află la marginea unui lemn, într-o grădină de măslini de 2 hectare, complet împrejmuită. Structura, deși o singură unitate, este împărțită în 2 apartamente de 80 de metri pătrați și un studio de aproximativ 30 de metri pătrați. La parter, un living mare cu cuptor, șemineu, bucătărie, poate fi folosit ca recepție, cameră comună sau conectat la următorul apartament, living, 2 dormitoare, bucătărie, baie cu duș mare, pridvor pentru living în aer liber. La primul etaj există un apartament luminos compus dintr-o cameră de zi cu o terasă frumoasă umbroasă, 2 dormitoare, o bucătărie cu șemineu, o baie cu o cadă cu hidromasaj.
Încă la primul etaj, studioul cu șemineu, chicinetă, baie cu duș, terasă panoramică mare completează spațiile de cazare. Sunt mobilate conform gustului italian, într-o manieră funcțională, dar întotdeauna rafinată.
Piscina de 5m x 10m cu un solar mare, amenajată în verdeața măslinilor, asigură momente plăcute de relaxare într-un peisaj incomparabil.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB