DE VÂNZARE +5 camere, Palermo, Palermo, Italia, Via Ildebrando Pizzetti, 48

DE VÂNZARE - Cod. 37950

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 190 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

Apartament mare de lux, #Campolo #Notarbartolo zona, (mq 190), cu # finishes de o calitate excelentă (parchet, semnat ceramice, geamuri duble, usi interne din lemn prețios) compus din n. 3 dormitoare mari, o cameră de zi dublă (cu tavane false din stuc), precum și o zonă de zi dublă, o bucătărie și o bucătărie. 2 toalete elegante (una cu cadă cu hidromasaj și una cu duș).
La diferite expoziții, apartamentul are două terase complete cu copertine și un foișor, respectiv mărime de mp. 80 și mq. 60.
Apartamentul este in stare excelenta, foarte luminos, dotat cu sisteme de conditionare #autonomi #autonomi, precum si un sistem centralizat de incalzire si un sistem electric standard.
Pentru distribuția internă și amplitudine se împrăștie în diferite utilizări și împărțiri (plante deja predispuse la diviziune): util pentru #sede din #circoli sau ca resedinta #genitori + #figli sau, de asemenea, ca o casă de îngrijire medicală. #casadiriposo, #coworking
Acesta este situat într-o zonă foarte conectată, bine servită comercial, foarte centrală, dar fără probleme de zgomot urban.
Serviciul #time (zi / noapte) este activ 24 / 24h, 365 zile pe an, cu servicii suplimentare de #videoservare și oferă un grad ridicat de securitate.
În prezent este ocupată de proprietari.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB