DE VÂNZARE +5 camere, Rome, Rome, Italia, Via Carlo Emanuele I° n°47

DE VÂNZARE - Cod. 38860

  • Tipologie: +5 camere
  • Zona: 186 m²
  • Camere: 6
  • Podea:

Proprietatea vândă proprietatea într-o clădire veche renovată, tocmai pe Via Carlo Emanuele I, în apropiere de Via San Quintino, într-un cadru elegant, privat și liniștit lângă Villa Wolkonsky, Bazilica San Giovanni din Laterano și Santa Croce din Gerusalemme.
Cladirea de la etajul 1, de 186 de metri patrati, cu plafoane de 3.80 m. este împărțită după cum urmează: intrare dublă, coridor mare, cameră de zi dublă, 5 dormitoare, bucătărie mare, două băi.
Cele două intrări independente reprezintă punctul forte al clădirii exclusive, care permite împărțirea în două unități rezidențiale, datorită suprafeței mari și a expunerii triple pe care o are, ceea ce creează o luminozitate excelentă în toate mediile. Pentru nevoi speciale este posibil să se creeze medii loft, având în vedere înălțimea considerabilă a plafoanelor.
Particularitatea proprietății elegante este poziția strategică în care se află, înconjurat de servicii culturale și comerciale, nu departe de stația de metrou San Giovanni și Manzoni și de serviciile ATAC, nu departe de Colosseum și de alte puncte de interes turistic din Capitală, totul acest lucru face posibilă utilizarea proprietății prin studiul de reședință / casă pentru familii sau ca o investiție pentru activitățile B & B. Încălzire independentă. Clasa energetică "C".
(NU AGENȚII)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB