DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Guardia Sanframondi, Benevento, Italia, Strada F M Guidi

DE VÂNZARE - Cod. 40634

  • Tipologie: Altele (rezidenţiale)
  • Zona: 140 m²
  • Camere: 10
  • Podea: entrances from lower

Arthouse-ul din Guardia Sanframondi este o proprietate istorică în inima cartierului medieval al orașului. Are 10 camere, două balcoane și o grădină de 140 m2, proprietatea este așezată în roca de bază a dealului și conține diverse straturi de istorie. Oferă o priveliște uimitoare de-a lungul văii spre munții de dincolo și există o ambianță naturală relaxantă din grădinile de dedesubt și o mică cascadă în cascadă în apropiere. Este un paradis creativ optim, cu un potențial imens ca afacere, fiind condus ca un B&B de cinci stele și refugiu al artiștilor în ultimul deceniu și a primit recenzii excepționale.

Casa are două intrări principale care sunt accesate de pe străzile pietonale, dintre care una este printr-un coridor mare cu trepte de marmură. Coridorul principal de intrare de pe strada de sus a fost recent renovat și are o ușă cu sistem de sonerie telefonică. Este împărtășit cu alte două proprietăți. Dormitorul principal și camerele din spate sunt în partea dreaptă, iar bucătăria și toate celelalte camere se află pe partea stângă a acestui coridor, ceea ce înseamnă că casa este foarte versatilă, cu spații de lucru separate sau spațiu de lucru.

Casa este amplasată pe două niveluri și are două camere între nivele, beneficiază atât de răcire geotermală, cât și de încălzire vara și iarna și o perspectivă luminoasă orientată spre sud. Ușile inferioare ale străzii intră direct în grajd, iar camerele de acolo ar fi potrivite pentru un apartament independent sau un spațiu pentru evenimente. Străzile de deasupra și de dedesubt au fost recent renovate cu pietre noi, trepte, iluminat în stil vintage, bănci și jardiniere, care fac zona deosebit de atractivă.

Cele două dormitoare principale (stăpân și capelă) au balcoane - dormitorul matrimonial are un balcon acoperit cu vedere panoramică spectaculoasă la grădini, viță de vie și măslini și există, în general, o liniște rurală frumoasă, ceea ce face din acesta un refugiu creativ excelent.

Bucătăria și băile au mod contra, există 4 chiuvete în total, o cadă și un duș deschis: toate au o presiune mare a apei. Există un încălzitor de apă Boschetti de 80 l, care funcționează din electricitate sau din focul de sub el; acest lucru menține bucătăria foarte confortabilă iarna și servește atât dușul, baia, cât și trei din cele patru chiuvete. Pereții din bucătărie și prima baie au plăci de epocă care le acoperă până la 1,8 metri. Există un frigider-congelator mare în cantina centrală (pivniță) și o mașină de spălat în baia inferioară (a doua).

Există o mulțime de ferestre și ferestre pe balcoane. Toate sunt cu un singur geam și există două obloane metalice pentru furtuni pe două dintre ușile ferestrelor balconului. Există un sistem wifi de mare viteză în dormitorul principal, care servește și bucătăria și camera capelei (și poate fi adaptat pentru a servi toată casa). Există un sistem electric bun și funcțional în toată casa, care ar putea fi dezvoltat în camerele inferioare și din spate. Există mai multe dulapuri și sisteme de rafturi încorporate, ca în dulapul de lângă bucătărie.

Casa va fi mobilată parțial, în acord cu proprietarul, despre ceea ce doriți să păstrați: de ex. un pat queen-size în camera capelei, un futon dublu în camera sanctuar, un aragaz simplu cu gaz și o masă mare extensibilă în bucătărie, sertare și dulapuri, canapele și scaune.

Casa este locuită în prezent și este solidă din punct de vedere structural, etanșă la vânt și apă, sigură și stabilă - a fost renovată singură de un artist cu un buget minim și este confortabilă, elegantă-simplă în tot. De-a lungul anilor, oaspeții au apreciat întotdeauna farmecul și ciudățenia unei proprietăți medievale organice! Proprietatea poate fi totuși îmbunătățită cu investiții și eforturi minime, adică modernizarea unora dintre electricitate și iluminat, amenajarea unor plafoane și ferestre, redecorarea, introducerea unei bucătării montate și a sistemului de încălzire centrală.

Guardia Sanframondi are în jur de 5.000 de locuitori și o comunitate internațională înfloritoare. Cartierul său medieval se află într-un proces sănătos de recuperare, cu fonduri locale, europene și internaționale extinse destinate locuințelor, proiectelor și afacerilor din părțile vechi și noi ale orașului. (Periodic, există fonduri europene semnificative disponibile atât pentru renovări, cât și pentru înființarea de întreprinderi.)

Există mai multe supermarketuri, multe magazine mici, măcelăriere, păsări de curte și lactate, magazine de îmbrăcăminte și o multitudine de baruri și prăjituri. Există o piață plină de duminică plină de viață, unde puteți cumpăra alimente, îmbrăcăminte, articole de uz casnic și petreceți timpul cu tot orașul. Există nenumărate evenimente locale și oportunități de schimb cultural și o ospitalitate frumoasă: primăria sprijină foarte mult expații, iar consiliul și cetățenii se străduiesc să facă experiența vizitatorilor aici memorabilă.

Guardia este o locație bine poziționată pentru excursii în oraș, coastă și munte - suntem la o oră de mers cu mașina de Napoli, coasta Amalfi, Pompei și Capri și alte insule. Avem o gară la 15 minute de mers cu mașina de Guardia (Telese-Cerreto), care deservește Benevento, Napoli, Roma și nu numai. Cele mai apropiate aeroporturi ale noastre se află în Napoli și Roma: ambele sunt deservite de transportul public.

În jur există rezervații naturale și plimbări incredibile, spre nord există chiar schi și există multe atracții și delicatese rurale minunate la aproximativ o oră de mers cu mașina. Guardia are statutul de oraș european al vinului în 2019 - are un festival anual de vinuri bine participat, precum și ritualuri religioase pe 7 ani pentru care oamenii călătoresc din întreaga lume. Deși regiunea Sannio nu este prea afectată de turism, Guardia are o comunitate vibrantă de limbă engleză care s-a dezvoltat în ultimul deceniu de când am adus orașul în atenția internațională printr-o populară emisiune TV americană.

Proprietarul arthouse-ului a fost principalul protagonist în inițierea renașterii orașului vechi, așa că este deosebit de bine conectat în oraș - deține cheile orașului și este bilingvă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB