DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Campagna, Salerno, Italia, Piazza M Guerriero 17

DE VÂNZARE - Cod. 41533

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 960 m²
  • Camere: 24
  • Podea: 3

Titlu: Vânzare reședință istorică care servește ca hotel (4 ****, 5 dormitoare) și restaurant

Locație: Situat în centrul orașului Campagna, un oraș frumos din Campania, înconjurat de munții Parcului Regional Monti Picentini. Proprietatea este străbătută de râul Tenza, cu vedere la cascade. La aproximativ 30 km de Paestum, 45 km de Coasta Amalfi (Vietri sul Mare, 65 km de Amalfi), 75 km de Pompei, 23 km de centrul balnear din Contursi. La 10 km de gara Eboli, la 45 km de la gara Salerno (TGV), la 100 km de aeroportul Capodichino (Napoli), la 4 km de autostrada A2 Salerno-Reggio Calabria.

Proprietatea: Fabrica veche ( '800) , cu pastă de piatră expuse, echipat cu o roată cu palete care produce energie hidraulică, renovat în 2015 într - un hotel (5 camere dotate cu baie proprie, TV, WiFi, care poate găzdui între 2 și 3 persoane fiecare) si restaurant (3 camere cu o capacitate totala de 110 locuri), receptie, bar/sala de mic dejun (24 locuri), sala de sedinte (40 locuri), pivnita, lift. Proprietatea este compusă din 1,5 hectare de teren , pe de o parte a râului și, pe de altă parte, a unei clădiri cu 960 mp de interior suprafata (brut) si 104 mp de terase, distribuite pe 3 etaje.. Terasă la nivelul terasamentelor râului cu vedere frumoasă la cascade, care poate găzdui 20 de persoane. Majoritatea structurii este accesibilă persoanelor cu mobilitate redusă.

Informații suplimentare: structura are un potențial ridicat. Acum este folosit pentru organizarea de evenimente precum nunti, botezuri, petreceri de absolvire, zile de nastere. Înconjurat de munți, locul oferă posibilitatea de a face drumeții, ciclism, diverse vizite culturale. Posibilitatea de a merge si la plaja (30' cu masina).

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB