DE VÂNZARE Casă rustică, Caprino Bergamasco, Bergamo, Italia, via Ombria 2a

DE VÂNZARE - Cod. 29992

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 200 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 2

rezumat:
Noi vindem casa noastră 400 de ani, în apropierea lacului Como, la numai 20 km de aeroportul internațional Orio al Serio (Bergamo, Ryan Air).
Doar cinci alte familii care locuiesc în micul sat din secolul al XVII-lea, relațiile cu vecinii sunt foarte prietenos și armonios. Satul este complet înconjurat de pajiști și păduri.
Casa în sine are 200m² de spațiu de locuit, 4 dormitoare, 3 bai, 1 oficiu și se află pe un teren cu 3400 m² de suprafață. Vila Serica este o fostă fermă din secolul al 17-lea. Acesta a fost în conformitate cu regulile de construire a bio renovate recent. Parcela gradina de 3400m² este complet îngrădit, pomi fructiferi, o grădină de legume mici și plante ornamentale face ușor de curățat. Există două locuri de parcare in proprietate si o parcare publică în fața motivelor. (Pentru proprietatea este permisiunea pentru construirea unui garaj subteran și o piscină în față). În partea superioară a grădinii șură cu două dispozitive 20² există.
Actualul muncitor intern (servitoare, grădinar, menajera) sunt dispuși să continue să lucreze cu noul proprietar împreună.
Pe domeniul încărcat cu orice ipotecă!
Locul de amplasare Descriere
Vila este situată în Valea San Martino, în apropierea satului Ombria, în provincia Lecco și Bergamo. Aici, natura și mediul înconjurător este aproape de neatins, peisajul in fiecare sezon ofera stimuli enorme si este stratificat. Într-o poziție privilegiată pentru orașele mari (20 km la Bergamo, la 20 km la Lecco și la 30 km de Milano), încă se bucură de o locație curat!
Caprino Bergamasco, (la doar 3 km), este un oraș mic de 2.500 de locuitori, bogat în palate magnifice renascentist. Satul dispune de toate importante activități comerciale și școli la gimnaziu. De asemenea, la cumpărături pe piețele stradale și de catering este disponibil. Activitățile sportive sunt oferite suficiente. Autobuzele circulă în mod regulat.
spațiu
Vila are doua etaje: la parter există o intrare centrală, aceasta duce în living-bucatarie de 30 de metri pătrați. Lounge-ul (30 mp), un dormitor cu baie proprie (25m²) și o sală de spălătorie (8m²) urmează. La primul etaj sunt trei dormitoare, fiecare de 30 de metri pătrați, două dintre camere au, de asemenea, baie proprie. Două dintre aceste camere au un plafon foarte mare, cu grinzi expuse. În afara extins pe întreaga lățime a casei, un balcon cu acces la camere. Fiecare cameră din vila, există cel puțin un șemineu. Grinzi si pietre sunt originale de la începutul anilor 1600..
Modern aragaz / lemn bucătărie, profesional instalat într-un șemineu foarte vechi, atmosfera din casa face cald și confortabil. Punctul de vedere de la ferestre spre vest este valea San Martino, pe de o parte, și la est grădina secretă și în spatele pădurii complot.
Hota de aragaz bucătărie / cuptor a fost construit din pilonul principal al unei nave a Republicii Serenissima Veneția.
Fiecare bucată din această casă trebuie să-și prezinte propria poveste istorică!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB