DE VÂNZARE Casă rustică, Cervarese Santa Croce, Padua, Italia, via Fontane 46

DE VÂNZARE - Cod. 31442

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 30000 m²
  • Camere: Molte
  • Podea: 3
  • Starea clădirii: Good

Zona este situată pe teritoriul deluros al Cervarese Santa Croce, în zona de spa în Hills Hills Park. Acesta este de 40 de minute de la Veneția și la 50 de minute de la Lacul Garda; Este ușor accesibil de la marile aeroporturi, autostrăzi și trenuri de mare viteză. Locația Hills Resort Veneția este una strategică din punct de vedere al mediului, ci și de artă și cultură. De fapt, morfologia conic de vulcani stinși și climă temperată determină stabilirea unică de acest fel, în cazul în care posibilitățile de sport abundă. Orașele de artă, oraș medieval cu pereți, satele vechi, lacuri, plaje și Dolomiți din apropiere, dar, de asemenea, terenuri de golf, piste de biciclete, trasee, bazine termale, școli de călărie și pereții de vulcani potrivite pentru alpinism sunt doar câteva dintre atracțiile zonei. Nava amiral este venețiene alimentare și vin cu tradițiile celebru excelența la nivel mondial.
Proprietatea este 30000mq, împărțit în trei compartimente, care sunt o veche de 700 fermă cu un hambar, un "magazin vechi de vin și o vilă de 370sqm. Pentru toate cele trei sectoare a fost aprobat un proiect cu utilizarea de destinație turistică, turistice, comerciale, hotel și spa care implică construirea unei stațiuni cu aproximativ 30 de unități independente cu spa și două piscine.
Pentru informații suplimentare puteți avea acces la site-ul Resort CollinediVenezia prin contactarea proprietarului. Proprietatea este de vanzare, dar are în vedere posibilitatea de a vinde zonei în compartimente separate (Sub 1-2-3), la un preț foarte atractiv. De exemplu, al treilea sector, care include o vilă în bună stare de 370sqm cu proiectul aprobat volumetric de până la 700 de metri pătrați, cu zona relevantă de 3000 de metri patrati, e de vanzare la 435.000 €. În sectorul 1 în schimb, pe un teren de 5000mp, este hambar partial renovat, mare despre 450sqm, la vânzare la 480.000 € și cu posibilitatea de a planului de redresare și de transformare în 8 pentru unități rezidențiale. De asemenea, în sectorul 1 este ferma 500mp, partial renovat, la vânzare la 800.000 €, cu posibilitatea de conversie în 10 apartamente de unități în utilizarea hotelului și turism și / sau rezidențiale cu mult mai relevante și intrare privată.
Se evaluează, de asemenea, posibilitatea de închiriere 3 compartimente sau barter în care zona completă a proprietății este împărțit.
Alte site-uri de referință www.collieuganei.it www.ristorantebadia.it, www.aiceltis.it

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB