DE VÂNZARE Casă rustică, Greve in Chianti, Florenţa, Italia, via francois 8

DE VÂNZARE - Cod. 35521

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 225 m²
  • Camere: 7
  • Podea: terra e primo piano

Privato vinde o fermă de piatră de 225 de metri pătrați în localitatea Dudda (Greve in Chianti) cu grădină privată împrejmuită de mp. 2500, scufundat în dealurile verde Chianti. La 2 etaje (130 mp) + subsol (95 mp).
Se compune după cum urmează: subsol mare cu două ferestre. Coridor cu scară mare în spirală din lemn care duce la parter, după cum urmează: bucătărie cu ușile franceze care conduc din balcon cu scări pentru a accesa grădina. Coridor pe care le uită: bucătărie, ușa principală, baie cu fereastră, 2 dormitoare duble, living mare dublu cu șemineu din piatră prelucrată și 3 ferestre mari cu vedere la grădină. Scări în pietra serena. La etaj se află două dormitoare (una single, o cameră dublă), baie cu duș. Două mansarde (unul este accesat din baie, celălalt din coridor). Tavane înalte. Parțial acoperite cu teracotă și piatră din locul caracteristic. În exterior există o verandă acoperită mare cu podele din teracotă și piatră, cu cutii de flori și fântâni. Mare pentru mese în aer liber se bucură de peisajul frumos, înconjurat de verdeață și liniște.
Roof redone acum 10 ani. Ei bine, cu autoclava. Termostatul de încălzire a uleiului (în afară există o ușă pentru a accesa camera care găzduiește boilerul și rezervoarele de apă). Într-un cadru frumos, cu o pădure în jur, excelent pentru a deconecta de la oraș!
Spațiu îngrădit spațios pentru a parca 3 mașini. Două case mari de lemn pentru depozitarea lemnului și a uneltelor de grădină. Este nevoie de revigorare și modernizare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB