DE VÂNZARE Casă rustică, Noto, Siracuza, Italia, san lorenzo

DE VÂNZARE - Cod. 35783

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 50
  • Podea: terra

Vand un teren de 7.800 de metri patrati localizat in Noto (SR) C.da San Lorenzo, cu o cabana care urmeaza sa fie restaurata complet de aproximativ 120 de metri patrati in mod regulat stivuite ca o constructie inainte de 1940 si imediat pliabil si reconstruit. Proprietatea trebuie demolată și complet reconstruită.
Există totuși vechile huse de acoperiș vechi (plăci de teracotă antic) și vechile colțuri de piatră, de asemenea, reutilizabile pentru o nouă construcție. Proprietatea este un fost Palmento și, pe de o parte, este de aproximativ 5,50 m înălțime. și încă conține bazine de piatră interioară pentru colectarea mustului, precum și grinzile originale din lemn.
Terenul beneficiază de acces triplă cu mașina de la spatele stațiunii San Lorenzo până la gara veche și apoi pe autostrada 115 și de la fața direct către drumul care leagă drumul de stat Noto-Pachino 115 de marea San Lorenzo . calul dintre a doua și a treia șosea.
Terenul se află la 350 de metri de plaja din San Lorenzo (vezi fotografia) și la 1 km și jumătate de plaja Cetății Vendicari.
Terenul este stivuit ca teren agricol și nu poate fi construit în continuare din cauza apropierii de Vendicari.
Terenul este liber de restricții sau ipoteci, prețul de vânzare este în prezent € 110,000.00 negociabil. Terenul și proprietatea sunt înregistrate pentru mine și fratele meu sunt pe deplin de acord să vândă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB