DE VÂNZARE Casă terasată, Senigallia, Ancona, Italia, via Ugo Bassi

DE VÂNZARE - Cod. 41449

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 160 m²
  • Camere: 5
  • Podea: terra 1-2-

Casă terasată cu vedere la mare cu grădină la parter, etaj 1 cu balcon și etaj 2 cu terasă mare cu vedere la mare, la 40 m de Lungomare Dante Alighieri și la 200 de metri de Rotonda de pe malul mării Senigallia și la câțiva pași din centrul istoric, sunt 2 unitati imobiliare, (in cartea funciara 2 subordonate) complet renovate si izolate fonic si partial noi, aer conditionat., liber pe 3 laturi, pe mai multe nivele, total 160 mp, .Dotat cu sistem profesional de supraveghere video si videointerfon.

Pentru cei care doresc, se pot desfasura si activitati B&B, zona fiind foarte apreciata de turisti, mai ales in sezonul estival

Regularitate cu avize/autorizații de urbanism municipal și, seismică, documentație completă cu ștampile și date certificabile.

Posibilitatea, pentru cei care doresc, de a ridica acoperișul și de a obține încă un spațiu suplimentar de 50 de metri pătrați, profitând de oportunitatea Superbonusului de 110% complet gratuit (punerea panourilor fotovoltaice, cazane hibride); 50% proiect deja autorizat.

Avem Notarul nostru, dacă o solicitați, care vă va urmări pe tot parcursul procesului de cumpărare de la propunere până la act, și unul dintre Inginerii noștri tehnici pentru sfaturi sau întrebări de clarificare.

Sup. De la parter este de 65 mp, cu semineu, bucatarie mare, living, dormitor, baie si 100 mp de curte gradina in fata si in spate si loc de parcare interior, poarta automata si foisor cu tabla PVC culisanta. se poate deschide si inchide ca spalatorie sau depozitare, cu grinzi lamelare, dimensiuni de peste 15 mp, precum si o soba pe peleti, in apartament, racordata la sistemul de incalzire, deci economii maxime la incalzire iarna.

Sup. De la etajul 1 este de 65 mp, cu balcon, balcon, apoi se afla un living-bucatarie mare (mansarda in grinzi de lemn) si balcon mic, 1 dormitor mare cu vedere la acoperis in grinzi de lemn, (inalt in centru peste 4 metri). , exista si o camera adiacenta de 25 mp cu baie, dormitor, chicineta cu intrare externa si independenta.

La etajul 2 se află camera de la mansardă (aici puteți ridica acoperișul cu un bonus gratuit), grinzi și gresie din lemn, baie și bucătărie fără tavan înclinat și terasă mare cu vedere la mare.
In total sunt 4 unitati independente care pot fi conectate intre ele si fara lucrari de constructii, inclusiv 2 mici si 2 mari, cu posibilitatea de a le reuni pentru o solutie mare (chiar si pentru 2 familii) sau de a le inchiria.
Zona linistita, ventilata de malul marii, excelenta pentru locuit sau petrecere vacanta sau ca investitie!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB