DE VÂNZARE Casă, Abetone, Prato, Italia, Via del Tedesco, 6

DE VÂNZARE - Cod. 38725

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 91 m²
  • Camere: 4
  • Podea: Terra

"Chalet Charlotte" se află într-o poziție dominantă în valea Abetone, la câțiva metri de pârtia "Selletta" (50 de metri) și la o aruncătură de băț de confortul orașului.
Forma tipică a acoperișului înclinat, în stil arhitectural canadian, face cabana unică. Complet realizat din lemn de Douglas, atât exterior, cât și intern, are o fațadă cu o expunere excelentă, cu o splendidă zonă de relaxare în aer liber de aproximativ 36 de metri pătrați, conturată în jurul perimetrului printr-o structură din oțel și lemn care poate fi transformată într-o parcare opțională 2 mașini.
Complet și cu precizie mobilat cu mobilier funcțional, este amenajat pe două nivele.
De la o intrare tipică a cabanelor montane, unde părăsiți schiurile și cizmele, ne uităm spre o cameră de zi mare și confortabilă, cu un șemineu arzător pentru lemn, dotat cu tot confortul.
La același etaj există o bucătărie plină de culoare și luminoasă, unde puteți servi micul dejun și care duce direct spre o terasă mare cu o vedere uluitoare asupra întregii zone a "Ovovia" și a unei case din lemn pentru depozitarea echipamentelor.
În imediata apropiere a bucătăriei, o baie încântătoare cu finisaje fine, cu un duș confortabil și o fereastră mare, care se află în întregime pe cele 3 piste ale "Zeno".
Urcând pe scări găsim cele două dormitoare, unul dublu și unul pentru băieți, cu tavane tapițate cu țesături tipice și dulapuri perimetrice dispuse în întregime din lemn.
Mai mult, pentru întregul perimetru al casei, există un mansardă care poate fi folosit ca un studio potențial.
Încălzirea clădirii este metan cu aer cald din consumul minim.
Chalet Charlotte autentic are vedere spre un drum privat înconjurat de o pădure fermecată, o plimbare ideală pentru toate sezoanele și, de asemenea, pentru a ajunge la cele mai frumoase cabane din întreaga zonă.
Locația spectaculoasă oferă posibilitatea minunată de a porni direct de acasă cu schiuri, făcând proprietatea o investiție excelentă, o combinație perfectă de calitate și preț.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB