DE VÂNZARE Casă, Calliano, Asti, Italia, centro

DE VÂNZARE - Cod. 30275

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 3 PIANI

Două case de intrare unice divizate.
Unul aparținând Castle Tower

Sunt două case cu terase, liber din toate părțile cu comună între principal și un pătrat pătrat lateral. Există o curte mică, cu o scara dubla care duce la primul etaj al fiecarei case (una dreapta și una la stânga) la parter, sub casa roșie este situată în garaj și cu intrarea în interiorul de garaj scara care duce la o pivniță cu bolti de caramida expuse: în timp ce în celălalt există un subsol cu ​​o intrare separată și acces de sub un pridvor; din aceeași pridvorul duce la o scara care duce la un Infernot cu un serviciu.
La primul etaj al casei de pe partea stângă (cea roșie) care intră etaj întreg este o cameră single cu un colț de folosit ca o bucătărie, și o scară care duce la etaj, unde există o baie si doua dormitoare. Întotdeauna de cealaltă parte a scării curte duce la o terasa mare cu vedere la piața principală a țării, atunci intrarea celui de al doilea apartament în cazul în care primul etaj este o camera single, cu o mică bucătărie deschisă, apoi cu un scară în spirală duce la etajul superior, în cazul în care, în plus față de un serviciu, există două camere un mic și unul mai mare; camera mai mare, cu o terasă cu peste cealaltă terasa mai mare de mai jos.
De asemenea, pe blocul din dreapta (cel alb), există un mic apartament format dintr-o intrare, o cameră mare, bucătărie, spălătorie și o terasă mare pe jumătate acoperită de un acoperiș; intrarea este independentă și este accesat de-a lungul promenada de pe peretele pătrat care vine direct de pe terasă.
Casa Albă a fost inițial un turn de castel (din păcate, renovat de mai multe ori inadecvat) Desigur, ai putea, de asemenea, vinde separat, deoarece acestea sunt două case independente.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB