DE VÂNZARE Casă, Ghirla, Varese, Italia, via G. Isella 17

DE VÂNZARE - Cod. 36904

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 380 m²
  • Camere: 10+
  • Podea: 2

Vila este situată într-un loc pitoresc, pe un deal, într-un condominiu format din alte vile individuale, împrejmuite cu intrare independentă și dotate cu o poartă automată. Vila are o vedere unică asupra Lacului Girla și a Alpilor și este situată pe un teren de peste 2000 m2, situat într-o pădure naturală traversată de un curs de munte. Drumul de acces către mașină este realizat din piatră naturală și iluminat de lămpi de stradă. Casa rămâne ascunsă din exterior datorită poziției sale. Aproape de intrarea în condominiu există un restaurant și un bar. De-a lungul malului lacului Girla există o pistă echipată de 4 km.

 Vila a fost construită în 1986 și în 1995 a fost complet renovată. Încălzirea (metanul) și canalizarea (bicomplex) sunt autonome. Casa este echipata cu un sistem anti-furt cu notificare de mesaje text pe telefonul mobil si uși blindate de intrare. Ferestrele sunt dotate cu geamuri duble și obloane electrice. Podeaua este făcută dintr-un frumos granit natural. Există două șeminee la parter și la primul etaj. Garajul are o poartă cu acționare electrică și telecomandă. Casa are un mansardat mare, cu acces pe o scară.
 Bucătăria este dotată cu toate aparatele: mașină de spălat, uscător, cuptor cu microunde, aragaz electric în infraroșu, congelator, mașină de spălat vase, frigider, hota (marca MIELE). Taverna este dotată cu mobilier, aragaz, hota, frigider și mașină de spălat vase. Mobilierul este realizat dintr-o marmură neagră rară și ușile din lemn.
La 300 de metri se află stația de autobuz și centrul orașului Ghirla. Două minute cu mașina sunt centrul administrativ și municipalitatea Valganna. La 20 km se află Lacul Maggiore și la 15 km Lacul Lugano (orașul Ponte Tresa, granița cu Elveția).
La 12 km se află centrul provinciei (orașul Varese) și autostrada către Milano (Milano este la 55 km distanță).
Aeroportul Internațional Malpensa este la 45 km distanță.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB